Ексклюзиви
пʼятниця, 25 січня 2013 10:19

Марк Ентоні пішов від своєї дівчини

Марк Ентоні пішов від своєї дівчини
Співак таємно зустрівся з Дженніфер Лопес

Відомий співак Марк Ентоні в черговий раз підтвердив свій статус "гарячого латиноамериканського хлопця". Виконавець сальси розійшовся зі своєю подругою, моделлю Шаннон де Ліма, про що офіційно повідомила представниця зірки.

"Марк більше не зустрічається з Шаннон, - повідомила прес-секретар Марка Бланка Ласаль журналу People. - Вони розійшлись в середині січня, зберігши дружні стосунки".

Нагадаємо, Ентоні і модель почали зустрічатися в січні минулого року. Марк регулярно розсипався в компліментах коханій і називав Шаннон у своєму мікроблозі на Twitter "моя статуя свободи".

Причому ще минулого тижня, 16 січня, пара розважалася в одному з нічних клубів Нью-Йорка у великій компанії друзів. "Шаннон запально танцювала, потягувала шампанське і в один момент навіть пожартувала, що виконає для Марка танець біля жердини, як тільки підійде Пітбуль, - розповів один з очевидців пресі. - Дійсно, вони чудово провели час разом, але це більше не працює".

Тим часом New York Post повідомляє, що днями у Марка була таємна зустріч з екс-дружиною Дженніфер Лопес в одному з нью-йоркських готелів. Нібито Ентоні увійшов в готель з опущеною головою, бо не хотів, щоб його впізнали. Через деякий час з готелю вийшла Джен в кокетливій міні-сукні з леопардовим принтом і широкою посмішкою на обличчі. Втім, робити які-небудь припущення про можливе возз'єднання пари поки зарано.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес вивела на сцену своїх дітей і колишнього чоловіка

Нагадаємо, Ентоні та Лопес прожили в шлюбі сім років. Вони одружилися в червні 2004 року, у лютому 2008 у них народилися близнята, а в липні позаминулого року зірки оголосили про розрив. У квітні минулого року Марк подав до верховного суду Лос-Анджелеса документи на розлучення. В якості причини виконавець послався на стандартні "нерозв'язні суперечності" і попросив суд встановити спільну опіку над чотирирічними близнюками Еммі і Максом. Також Марк просив суд відхилити можливі претензії Лопес на матеріальну підтримку з його боку.

Зараз ви читаєте новину «Марк Ентоні пішов від своєї дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути