пʼятниця, 18 листопада 2016 14:36

Маріон Котійяр знову заперечила роман з Бредом Піттом

Маріон Котійяр знову заперечила роман з Бредом Піттом

Актриса Маріон Котійяр з'явилася на шоу Метта Лауера "Сегодня", де її знову запитали про роман з Бредом Піттом і чутки про вплив на розлучення актора з Анджеліною Джолі.

"Ніколи не приймаю близько до серця те, що до мене не має відношення. Подібні розмови не приписую на свій рахунок, тому що я не маю нічого спільного з чутками і ситуацією, якій вони присвячені", - відповіла 41-річна кінозірка.

Ведучий запитав, чи вплинули чутки навколо виконавців головних ролей у фільмі "Союзники" (Allied) на знімальний процес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Маріон Котіяр і Леонардо Ді Капріо прийшли на прем'єру

"Ні. Я хотіла сказати, що не витрачаю власну енергію на це. У мене був чудовий досвід роботи з режисером і гарним актором - це все, що для мене важливо", - додала Маріон.

На перший кадрах нової драми Роберта Земекіса "Союзники" журналісти побачили, що між Маріон Котійяр і Бредом Піттом, які зіграли головні ролі, виникла справжня хімія і припустили, що це могло вплинути на розлучення актора з Анджеліною Джолі, що почалося у вересні. Маріон Котійяр восени оголосила, що чекає на другу дитину від коханого Гійома Кане і прокоментувала чутки про роман,який приписується їй з Бредом Піттом.

Зараз ви читаєте новину «Маріон Котійяр знову заперечила роман з Бредом Піттом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути