середа, 08 лютого 2012 11:15

Маніяк погрожує Кайлі Міноуг фізичною розправою

Маніяк погрожує Кайлі Міноуг фізичною розправою

Австралійська співачка Кайлі Міноуг була змушена звернутися в поліцію, після того як отримала масу електронних послань з погрозами від якогось "дивака".

43-річна зірка звернулася в правоохоронні органи після того, як один з читачів її мікроблога Twitter пригрозив зірці фізичною розправою. На мікроблог виконавиці підписано більше мільйона людей, досить дивно, що серед них знайшовся лише один маніяк, жартує The Telegraph.

Але Кайлі зараз явно не до жартів. У своєму мікроблозі артистка написала: "Я люблю кожного 1 033 861 мого читача, але один в число любимчиків не входить. Це збоченець, який погрожує мені ... Поліція вже попереджена".

Після цього більше мільйона шанувальників Міноуг, які прочитали це повідомлення, поспішили висловити виконавиці співчуття. Вони пообіцяли захистити жінку і створили в багатьох соціальних мережах відповідні групи. Користувачі писали в своїх мікроблогах звернення до зловмисника: "Залиш нашу Кайлі в спокої", "Ми знаємо, де ти, озирайся", "У тебе нічого не вийде - нас більше мільйона" і так далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кайлі Міноуг вирішила реанімувати свої старі хіти

Як нагадують ЗМІ, Кайлі не вперше стикається з душевно неврівноваженими персонами. Пару років тому охоронцям співачки довелося вжити посилених заходів безпеки через настирливого хлопця, який регулярно ошивався біля будинку батьків Міноуг з квітами і обручкою.

Зараз ви читаєте новину «Маніяк погрожує Кайлі Міноуг фізичною розправою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути