пʼятниця, 27 жовтня 2017 15:37

Макс Барських виступить на гігантському черепі замість класичної сцени

Автор: Прес-служба
 

Підготовка до масштабного концерту Макса Барських в Палаці спорту підходить до свого завершення. Сьогодні о 19:00 він представить шоу "Тумани".

Завантаження технічного оснащення на майданчик почалося за 4 дні. Потужність звукового обладнання шоу становить 160 кіловат - це рекорд серед усіх концертів, що проводилися в Україні з моменту її Незалежності. Звукове обладнання від провідних світових брендів доставлялося в Україну з декількох європейських країн. На концерті буде задіяно 350 тонн світлотехнічного забезпечення з унікальною системою управління світлом, яка використовується в Україні вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських вразив яскравим шоу у "Танцях з зірками"

Сцени, в її класичному розумінні, в Палаці спорту не буде. Її замінить гігантський череп 9 метрів у висоту і вагою 3 тонни. Над монтажем концертного майданчика протягом п'яти днів в дві зміни працювали дві команди по 25 чоловік.

Відзначимо, що за п'ять днів до концерту організатори закрили продаж квитків. Всі місця розкуплені. А це буде єдиний концерт артиста в столиці в 2017 році.

Запрошення для колег по сцені було зроблено у вигляді мініатюрного рожевого черепа. Алан Бадоєв назвав його "рожевий Йорик".

Концертом у Палаці спорту Макс Барських відкриє свій міжнародний тур. Шоу "Тумани" побачать в 10 країнах, 70 містах - на трьох континентах.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських виступить на гігантському черепі замість класичної сцени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути