понеділок, 02 жовтня 2017 22:05

Макс Барських вразив яскравим шоу у "Танцях з зірками"
4

В рамках проекту "Танці з зірками" відбулася прем'єра епізоду грандіозного шоу Макса Барських, який співак представить в столичному Палаці спорту 27 жовтня.

Незважаючи на те, що артист відмовився від участі в проекті через складний концертний графік, на паркеті артист все ж з'явився. Правда, в статусі не учасника, а як запрошена зірка. У прямому ефірі співак представив музично-хореографічний блокбастер, що складається, всупереч очікуванням телеглядачів, не з однієї пісні, а декількох. Барських презентував Мегамікс з п'яти своїх головних хітів останнього часу - "Туманы", "Неверная", "Хочу танцевать", "Подруга-ночь" і "Моя любовь".

У цій постановці співак згадав своє танцювальне минуле, коли його шоу супроводжувалися хореографією. Масштабний номер був зрежисований продюсером артиста Аланом Бадоєвим, а реалізований в найкоротші терміни хореографами і танцюристами Luck out Club.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських госпіталізований з перевтомою

Номер Макса Барських став одним з найскладніших на проекті - 20 танцюристів, живий звук, постійно змінюється динаміка виступу. Постановку оцінили не лише глядачі, а й члени журі телепроекту: колега артиста MONATIK зірвався з місця і стоячи аплодував, аплодувала і гроза всіх учасників шоу Катерина Кухар, яка кілька днів тому в своєму Instagram поділилася виконанням пісні "Тумани".

"Ми рідко виступаємо в рамках телевізійних проектів, але напередодні грандіозного концерту в Палаці спорту хотіли відкрити завісу таємниць для глядачів і показати частинку довгоочікуваного шоу", - прокоментував Макс Барських.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських вразив яскравим шоу у "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути