понеділок, 18 вересня 2017 14:19

"Іноді починаються нерви і доходить до депресії" - співак Макс Барських відверто розповів про особисте

Український співак Макс Барських став героєм нового номера тижневика "Теленеделя". Артист поділився з читачами журналу своїм рецептом збереження душевного балансу, будинком мрії і тим, чи вважає себе сімейною людиною.

Автор: beztabu.net
 

Співак зізнався, що не завжди знаходить спільну мову з самим собою. Занадто активний спосіб життя негативно впливає не тільки на здоров'я, але і моральний стан.

"Я творча людина. Іноді починаються нерви і часом доходить до депресії. У боротьбі з цим мені допомагають правильні книги і хороші люди. Я рідко коли дозволяю собі "розклеюватися", але якщо відчуваю хоча б натяк на це стан, у мене є ліки - моя музика", - розповів співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Квартира в Лос-Анджелесі не скасовує українського громадянства" - Макс Барських

Незважаючи на те, що Барських по своїй суті людина-космополіт, він все ще продовжує мріяти про тихий будинок у лісі.

"Будиночок в лісі - це для душі. Тут можна спокійно насолоджуватися природою. Хочу маленький, затишний будинок, з усіма необхідними для творчості речами. Я люблю мінімалізм. Так краще і легше живеться".

Автор: Прес-служба
 

В інтерв'ю співак також розповів, чи готовий він до відносин і представляє себе сімейною людиною.

"Хотілося б, щоб особисте життя було більш наповненим і яскравим. З кожним роком розумію, що знайти свою людину все складніше. Але якщо я зустріну другу половинку, впевнений, що зможу поєднати сім'ю і кар'єру".

Зараз Макс Барських живе і працює в Америці. Купив нерухомість в Лос-Анджелесі. Там відпочиває кілька місяців на рік.

Макс Барських та Алан Бадоєв представили кліп на пісню "Моя любовь". Це сьома відеоробота з альбому "Туманы". Хореографом-постановником виступив Денис Стульников, оператором - Микита Кузьменко - кращий оператор-постановник року за версією "Золотої дзиґи".

Зараз ви читаєте новину «"Іноді починаються нерви і доходить до депресії" - співак Макс Барських відверто розповів про особисте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути