пʼятниця, 17 квітня 2020 21:33

Макс Барських створив домашнє шоу, де напік пиріжків

Макс Барських створив домашнє шоу, де напік пиріжків
Музикант покаже життя на карантині і навчить, як не зійти з розуму в чотирьох стінах Фото: instagram.com/max_barskih/

Співак 30-річний Макс Барських створив новий формат та інтерактив для своїх прихильників. Він відкрив кулінарну рубрику.

Співак у Інста-блозі опублікував перше відео, в якому розкриває секрет фірмових пиріжків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найнижче і найпринизливіше, що може зробити людина: Барських розговорився із журналістами під час туру

"Мамині пиріжки - це асоціація з будинком, сім'єю і дитинством. Після того, як я переїхав до Києва і повертався в Херсон або провідати маму, або з концертами вона завжди наготавлівала цілий тазик пиріжків з різними начинками - з картоплею, капустою, джемом, маком: для мене, для брата і сестри. Це перше частування, яке завжди подається до столу разом з її фірмовим борщем. Оскільки мама залишилося жити в Херсоні, то я попросив її навчити мене їх готувати. Я випікаю вкрай рідко, але коли це відбувається, моя домробітниця завжди береться за голову. Тому що сама нецікава частина готування моїх кулінарних шедеврів дістається їй (посміхається). Але зате пиріжки виходять смачними, і, коли я пригощаю ними в тому числі і домробітницю, мені завжди прощається безлад на кухні, який я залишаю ", - розповів музикант.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#МаксБарскихШоу ⠀ Ингредиенты * 300 мл кефира (2.5–5%) * 2 яйца * 150 мл растительного масла (я использовал оливковое без запаха) * 10 г сухих дрожжей (или 50 г сырых) * 100 мл молока * 1.5 ст.л. сахара * 1.5 ч.л. соли * 500–550 г муки (муки может понадобиться больше) Приготовление Молоко подогреть. Оно должно быть теплым, но не горячим. Добавить сахар и дрожжи. Перемешать. Накрыть полотенцем. Поставить в теплое место. Опара должна подняться (у меня на это ушло 10 минут). Кефир смешать с маслом. Немного подогреть. Добавить яйца. Перемешать. Добавить опару. Перемешать. Добавить муку (муки может понадобиться чуть больше), соль. Замесить тесто. Накрыть его полотенцем. Поставить в теплое место. Тесто должно хорошо подняться (у меня на это ушло около 30 минут). Из теста сформировать небольшие лепешечки. Выложить начинку. Края защипнуть. Противень смазать маслом или застелить бумагой для выпечки. Выложить пирожки (швом вниз). При желании, пирожки можно смазать взбитым яйцом. Дать пирожкам подняться. Поставить в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекать в течение 15–20 минут. Начинка: Яйца Лук Зелень Соль, перец, специи Варим яйца вкрутую Режем мелко зелень, лук, яйца. Добавляем специи, перемешиваем. Приятного аппетита!

Публикация от Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih)

Співак 30-річний Макс Барських презентував акустичний альбом суперхітів "З Максом по домівках". Сингли звучать зовсім по-домашньому. Камерні версії пісень не тільки не втратили актуальності, а в умовах кардинальної зміни темпоритму життя і настрою часу, ще більше посилили елемент своєї хітовості і романтизму.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських створив домашнє шоу, де напік пиріжків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути