вівторок, 07 липня 2020 01:07

Макс Барських став володарем унікальної нагороди

Макс Барських став володарем унікальної нагороди
Крім унікальної нагороди в рамках щорічної музичної премії TopHit Music Awards, Макс Барських став "Найпопулярнішим артистом на радіо", а його відеоробота на трек "Берега" перемогла в номінації "Відеокліп року" Фото: надане піар-агентом музиканта

Сингл майбутнього альбому співака Макса Барських "1990" - "Лей, не жалей" 16 тижнів поспіль утримував перше місце чарту TopHit Global Radio Chart. Це абсолютний рекорд серед музикантів і виконавців з усього світу і є найбільш ротованою піснею усіма мовами світу в період 2008 по 2020 роки. Це - безпрецедентний випадок в музичній індустрії за історію існування платформи TopHit, яка займається моніторингом музики на радіостанціях в понад 40 країнах світу.

"Макс Барських обійшов не тільки російських і українських артистів, але і визнаних зарубіжних зірок - Billie Eilish з треком "Bad Guy", яка" тільки "14 тижнів очолювала радіочарт TopHit в 2019 році і Ed Sheeran з хітом "Shape Of You" - 11 тижнів на вершині в 2017 році" , - розповів засновник платформи TopHit Ігор Краєв.

"Лей, не шкодуй!" поряд з треками "Тумани" і "Моя любов" входить до трійки найпопулярніших хітів Макса. 50 треків Макса Барських з 2009 року прозвучали в радіоефірі 15,5 млн разів, зібравши аудиторію в півтора мільярда слухачів.

"Коли я створюю музику, не думаю про рекорди. Я роблю це, щоб поділитися зі своїм слухачем історіями, які близькі моєму серцю. І мені вдвічі приємніше, коли моя творчість підкорює нові висоти, адже це ще один доказ того, що ми з командою на правильному шляху. Спасибі TорHіт за цю нагороду, вона - найцінніша з тих, які я коли-небудь отримував ", - сказав співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських для нового кліпу провів міжнародний кастинг за участі 100 найкрасивіших дівчат

Крім унікальної нагороди в рамках щорічної музичної премії TopHit Music Awards, Макс Барських став "Найпопулярнішим артистом на радіо", а його відеоробота на трек "Берега" перемогла в номінації "Відеокліп року".

Співак 30-річний Макс Барських передав інтимне послання своїм шанувальницям. Через тиждень після надуспішного unplugged концерту Макса Барських в Tik Tok, який в загальній сумі подивилося більше чверті мільйона чоловік, музикант не зупиняється і відкриває таємницю неоднозначних звернень до незнайомки в публікаціях, які з'являлися на особистих сторінках артиста останні кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських став володарем унікальної нагороди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути