четвер, 07 травня 2020 18:27

Макс Барських передав інтимне послання шанувальницям і запустив "секретний" челендж

Макс Барських передав інтимне послання шанувальницям і запустив "секретний" челендж
Новим відео, яке Барських опублікував сьогодні на своїй сторінці в Tik Tok, музикант у властивій для себе манері 15-секундних спойлерів запускає челендж #посекрету, за підсумками якого шанувальники артиста дізнаються дату релізу його наступного хіта Фото: надане піар-службою

Співак 30-річний Макс Барських передав інтимне послання своїм шанувальницям.

Через тиждень після надуспішного unplugged концерту Макса Барських в Tik Tok, який в загальній сумі подивилося більше чверті мільйона чоловік, музикант не зупиняється і відкриває таємницю неоднозначних звернень до незнайомки в публікаціях, які з'являлися на особистих сторінках артиста останні кілька днів.

Новим відео, яке Барських опублікував сьогодні на своїй сторінці в Tik Tok, музикант у властивій для себе манері 15-секундних спойлерів запускає челендж #посекрету, за підсумками якого шанувальники артиста дізнаються дату релізу його наступного хіта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських створив домашнє шоу, де напік пиріжків

"По секрету" - таку назву отримав четвертий сингл з майбутнього альбому "1990", який музикант планує випустити найближчим часом.

Співак 30-річний Макс Барських презентував акустичний альбом суперхітів "З Максом по домівках". Сингли звучать зовсім по-домашньому. Камерні версії пісень не тільки не втратили актуальності, а в умовах кардинальної зміни темпоритму життя і настрою часу, ще більше посилили елемент своєї хітовості і романтизму.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських передав інтимне послання шанувальницям і запустив "секретний" челендж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути