четвер, 26 грудня 2019 16:48

Макс Барських став "Співаком року" за версією LOVE RADIO

  Наступного року Макс Барських відправиться у міжнародний тур. Фото: прес-служба
Наступного року Макс Барських відправиться у міжнародний тур. Фото: прес-служба

Протягом 12 років одна з провідних радіостанцій СНД - LOVE RADIO - визначає кращих артистів. У 2019 на думку радіослухачів "Співаком року" став Макс Барських.

Крім основної нагороди український музикант знову удостоєний звання "виконавця з найбільшою ротацією". Сумарна кількість треків, які прозвучали, склала 2 тижні безперервного мовлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських анонсував вихід нового альбому

"Навряд чи я зможу відповісти, яка за рахунком у мене ця нагорода "Співак року". Але від цього не стає менш хвилюючою. Тим більше, що вибирали слухачі, а це для мене величезна честь", - коментує артист.

Згідно зі статистикою в середньому за добу треки Барських звучали близько 10 разів, а хітами-фаворитами 2019-го стали сингли: "Неземная", "Неслучайно" і "Лей, не жалей".

Apple Music визначив TOP-100 найпопулярніших треків 2019 року на своєму майданчику. Макс Барських став тріумфатором впливового чарту в 2 країнах одночасно. В Україні найбільшої кількості прослуховувань досягли сингли " Берега", "Неземная" і "Полураздета".

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських став "Співаком року" за версією LOVE RADIO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути