четвер, 14 листопада 2019 13:24

Макс Барських анонсував вихід нового альбому

Макс Барських анонсував вихід нового альбому
У міжнародний тур Макс Барських відправиться наступного року. Фото: Instagram

Співак Макс Барських представить новий альбом в рамках другого світового туру Nezemnaya 2020. Шостий повноформатний LP називається "1990". Платформою для альбому став міжнародний музичний лейбл Sony Music Entertainment.

"1990 - це рік мого народження і цим альбомом я завершую свою музичну трилогію: "Туманы", "Семь", "1990". Пісні з нового альбому все ще наповнені романтизмом тих років, але покладені на більш урбаністичне і сучасне звучання. Я створюю мікс оголено-щирих почуттів з настроями великого міста. Ця подорож назад, але все ще в майбутнє", - коментує Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських відправляється в річне турне континентами

Попередні 2 альбоми "Туманы" і "Семь" принесли Барських в загальній сумі 10 платинових дисків. Рекордних результатів досягли окремі сингли: "Берега" - 3 платини, "Неземная" - 2 платини, "Вспоминать" - 1 золотий диск.

Про реліз альбому "1990" Макс розповів на своїй сторінці в Instagram, оголосивши про запуск міжнародного музичного квесту. Прем'єра нових треків з шостого альбому буде проходити в різних містах світу під час концертів. Таким чином, кожен виступ Барських стане унікальним. Після чого слухач відразу отримає доступ до новинки на будь-якому цифровому майданчику.

Дата релізу лід-синглу альбому буде оголошена найближчим часом.

Перший концерт туру Nezemnaya 2020 Макс Барських проведе в литовському Вільнюсі. Одночасно в різних частинах світу шанувальники запустили флеш-моб на підтримку співака.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських анонсував вихід нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути