понеділок, 25 листопада 2019 13:04

Макс Барських презентував новий трек на "Танцях з зірками"
3

Пісня "Лей, не жалей" стала головним синглом нового альбому артиста "1990"
Фото: прес-служба
Пісня "Лей, не жалей" стала головним синглом нового альбому артиста "1990"
Пісня "Лей, не жалей" стала головним синглом нового альбому артиста "1990"

Співак Макс Барських став хедлайнером фінального випуску шоу "Танці з зірками". В ефірі артист презентував телевізійну прем'єру свого нового хіта "Лей, не жалей".

Разом зі своїм балетом Барських відтворив атмосферу нью-йоркського клубу Studio 54, перенісши глядача зі знімального павільйону у старий театр, розташований на перетині 54-ої вулиці Манхеттена і Бродвею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Барських анонсував вихід нового альбому

"Лей, не жалей" - це гімн вихідного дня. Коли кожен з нас може відірватися від землі і летіти назустріч божевільному ритму і яскравих вогнів. Мене дуже надихають легенди про Studio 54: денспол прощає гріхи і дарує щастя тут і зараз. Цієї ночі свою душу - лий, не шкодуй", - прокоментував співак.

Через 2 доби після релізу "Лей, не жалей" на цифрових майданчиках, лірик-відео лід-синглу з альбому "1990" потрапив на перші рядки трендів YouTube Music України і Росії. Відео зібрало мільйон переглядів, а композиція стала фаворитом головних чартів Apple Music 5 країн: України, Білорусі, Росії, Латвії, Узбекистану. Також пісня зайняла лідируючі позиції iTunes 6 країн: України, Росія, Молдова, Ізраїль, ОАЕ і Білорусь.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських презентував новий трек на "Танцях з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути