пʼятниця, 27 січня 2012 18:20

Спецтема: Євробачення-2012

Макс Барських не поїде на Євробачення через Іво Бобула

Макс Барських не поїде на Євробачення через Іво Бобула

21-річний співак Макс Барських не прийматиме участь в цьогорічному "Євробаченні" через конфлікт із членом журі співаком Іво Бобулом. За день до відбору продюсер артиста Алан Бадоєв представив журі мюзикл "Z.Dance", де співак перетворився на зомбі. В такому вигляді Барських з'явився на відбірковому конкурсі перед журі.

"Це була твоя ідея такого перетворення? Я скажу тільки так, без образ, від вас іде бруд", - каже Бобул артисту.

"Давайте ми не будемо це обговорювати. Ми вам представляємо пісню і приходимо сюди, щоб брати участь або не брати. І нам непотрібна думка, чесно", - заступається за свого підопічного Бадоєв.

Через кілька годин адміністрації артиста повідомили, що в двадцятку Барських не пройшов.

"Я не хочу ставити під сумнів компетентність Іво Бобула, але із професійної цікавості хочу запитати, що він мав на увазі, коли казав: "От вас идет грязь", - каже Бадоєв. - Мені здається, що в таких конкурсах треба оцінювати музичний матеріал і постановку, а не з'ясовувати особисті стосунки. Ще в коридорі Іво Бобул мені сказав, що "народ вже вибрав того, хто поїде на "Євробачення".

Максу Барських цього року на "Євробачення" пропонували поїхати від Латвії. Там співак виграв три музичні нагороди, обійшовши таким чином Філіпа Кіркорова та Сергія Лазарєва.

"Я відмовився тому, що мені буде приємніше, коли за мене голосуватиме моя мама. Ми були готові і навіть дуже. Але не вийшло. Іво Бобул працює в мене в університеті. І останні два роки він мене постійно критикує", - каже Барських.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських не поїде на Євробачення через Іво Бобула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути