Ексклюзиви
понеділок, 28 вересня 2020 19:07

Макс Барських на концерті презентував романтичну пісню
10

24 вересня в київському КВЦ "Парковий" відбувся один з найбільш атмосферних виступів Макса Барських. Під відкритим небом артист провів концерт-introduction, яким відкриває нову главу музичних прем'єр осіннього сезону.

Послухати музиканта прийшли близькі друзі і колеги, телеведучі та дизайнери, серед яких: Алан Бадоєв, Tayanna, Міша Романова, Женя Галич, Катя Осадча, Jerry Heil, Ваня Фролов та багато інших.

Співак виступив на концерті в Києві
Фото: надано піар-агентом артиста
Співак виступив на концерті в Києві
Співак виступив на концерті в Києві
Співак виступив на концерті в Києві
Співак виступив на концерті в Києві

Шоу-програма Open Air полягала не тільки з перевірених суперхітів, але й пісень, які увійдуть до майбутнього альбому артиста, "1990", запланованого на 9 жовтня.

Кульмінацією концерту стала презентація нового блокбастера Макса під назвою "Армагеддон", який з перших же секунд розлетівся в соц. мережах шанувальників музиканта, і отримав статус фаворита в майбутньому релізі пластинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знялася в пікантній позі: Каменських поділилася своїми правилами харчування та фото з відпочинку

Організатором концерту виступила компанія Virus Music, якій спільно з менеджментом артиста, агентством Secret Service EA, вдалося провести концерт в Києві, який потрапив до помаранчевої зони, і дотримати зі свого боку всіх умов карантинних заходів безпеки глядачів на заході.

Альбом "1990" співака Макса Барських — один з найбільш очікуваних музичних релізів цього року. Презентація платівки заплановано на 9 жовтня. Після гучних прем'єр, на які чекали шанувальники Барських, музикант готовий представити головну інтригу цього року — новий альбом. Артист також назвав пісні з майбутнього альбому.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських на концерті презентував романтичну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути