неділя, 14 липня 2019 22:45

Майлі Сайрус та Дженніфер Еністон: хто з зірок відмовляється мати дітей

Майлі Сайрус та Дженніфер Еністон: хто з зірок відмовляється мати дітей

Американські зірки все частіше заявляють, що свідомо відмовляються від дітей. До їхніх рядів долучились співачка Майлі Сайрус, акторки Дженніфер Еністон, Дженніфер Лоуренс та інші.

У нещодавньому інтерв'ю виданню Elle Сарус щиро зізналась, чому не має материнського потягу. Головною думкою стала ідея того, що потрібно боротись з традиційними очікуваннями від жінки продовження роду.

"Очікується, що планета буде залюднена. І коли це не є частиною нашого плану або нашої мети, існує стільки засуджень і гніву, що вони намагаються вносити і змінювати закони, щоб примусити вас - навіть якщо ви завагітніли у жорстокій ситуації", - сказала Майлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майлі Сайрус зняла матір у епатажному кліпі

"Якщо ви не збираєтесь народжувати, люди співчувають вам, або називають безсердечною сукою, нездатною на любов. Також перед нами постають екологічні проблеми. Ми відповідальні за стан Землі. Поки я не впевнюсь, що у водах буде риба, я не буду перекладати відповідальність за вирішення проблем на іншу людину".

 

У 2015 році американська ведуча Еллен ДеДженерес розповіла, що теж не збирається заводити дітей зі своєю дружиною.

"Це величезна відповідальність. А раптом мені не сподобається моя дитина? Чи вона не буде така розумна чи талановита? Я буду її порівнювати з дітьми, які приходять на моє шоу, а вони неймовірні", - зізналась ДеДженерес.

Нещодавно американська актриса та співачка Майлі Сайрус розповіла про інтимні подробиці життя з чоловіком Ліамом Хемсвортом і наголосила, що її приваблюють жінки. Знаменитість дала відверте інтерв'ю журналу Elle про сексуальну орієнтацію.

Зараз ви читаєте новину «Майлі Сайрус та Дженніфер Еністон: хто з зірок відмовляється мати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути