Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2016 10:21

Майкл Джексон був закоханий у "Герміону" Емму Вотсон

Майкл Джексон був закоханий у "Герміону" Емму Вотсон

У книзі лікаря Конрада Мюррея, якого звинувачують у смерті Майкла Джексона, під назвою "Ось і все", розповідаються раніше невідомі факти про легендарного музиканта.

У своїй книзі Мюррей говорить про дивні схильності Джексона. За словами доктора, Майкл відчував потяг до маленьких дівчаток. Зокрема, співак був закоханий в 11-річну актрису Емму Вотсон, яка стала об'єктом його бажань після того, як зіграла в "Гаррі Поттері". Мюррей запевняє, що його клієнт навіть мріяв одружитися на Вотсон.

Але Емма Вотсон була не єдиною, хто займав думки Майкла Джексона. У своїй книзі Конрад описує, що музикант також мріяв про шлюб з 12-річною дочкою свого друга Марка Лестера, в яку він був закоханий з тих пір, як дівчинці виповнилося п'ять років. Джексон навіть просив свого лікаря поговорити з Лестером про можливість шлюбу, але Конраду вдалося відговорити Джексона від цієї затії, порадивши йому краще вивчити законодавство.

У своїй книзі Конрад Мюррей також розповідає, до яких хитрощів вдавався Джексон, коли хотів скористатися послугами дівчат за викликом, щоб залишатися невпізнанним: музикант вбирався в костюм клоуна, носив хірургічні маски, інсценував інсульт і зображував акцент.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон був закоханий у "Герміону" Емму Вотсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути