пʼятниця, 05 серпня 2022 18:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Майбутнє держави має бути світлим" – Тополя про те, як побратими ставляться до вечірок цивільних

"Майбутнє держави має бути світлим" – Тополя про те, як побратими ставляться до вечірок цивільних
Музикант Тарас Тополя розповів, чи бійці з негативом ставляться до вечірок цивільних. Фото: instagram.com/antytila_official

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який служить парамедиком на передовій, зізнався, як захисники ставляться до вечірок мирних під час війни.

Сказав, що на фронті він і побратими спокійно реагують на мирне життя. Ба більше, воїни кажуть, що саме за це й борються. Тож не хочуть, щоб українці лише сумували чи були в розпачі, розповів співак в інтерв'ю СТБ.

"Люди мають жити, про щось мріяти, усміхатися, жартувати, займатися коханням, відпочивати. Все це має бути, тому що заради чого ми тоді боремося? Ми ж не боремося заради туги, смутку, розпачу й тотального плачу. Ні, майбутнє держави має бути світлим, успішним, усміхненим. Здобутки мають бути з усмішкою на обличчі", – поділився зірка.

Однак захисників дратує, коли мирні мешканці перегинають палицю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Артобстріл не обирає" – фронтмен "Без Обмежень" пригадав знайомих, які загинули на війні

"Звичайно, є перебори. Коли відверто хамські вечірки влаштовують, гульки, якісь речі, які контрастують з тим, що в країні війна. Звісно, на це люди реагуватимуть негативно. І я розумію, чому так", – зазначив він.

Тополя додав, що на передовій воїни також жартують, сміються і роблять "дурниці".

"Тут такі ж звичайні люди, немає небожителів. Усі однакові: хтось у тилу, хтось на "передку". Просто хтось узяв на себе таку функцію, а хтось іншу", – додав зірка.

Тополя опублікував новий воєнний кадр. Показався з побратимом, кінооператором й аеророзвідником Ярославом Пілунським.

Також Тополя розповів, що Пулінський майстерно управляє дронами. Саме завдяки аеророзвідникам військові можуть влучно поцілити в російських загарбниках. Адже за допомогою дронів можна виявити позиції окупантів і скоригувати вогонь.

Зараз ви читаєте новину «"Майбутнє держави має бути світлим" – Тополя про те, як побратими ставляться до вечірок цивільних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути