Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 17:30

Мадонну звинуватили в пропаганді наркотиків

Мадонну звинуватили в пропаганді наркотиків
Співачку не так зрозуміли Фото: expert.ru

Скандальний інцидент стався під час виступу Мадонни на Ultra Music Festival в Маямі. Артистка, звернувшись до аудиторії, запитала, чи бачились вони сьогодні з Моллі. Що на молодіжному сленгу американців могло означати питання, чи вживали вони екстазі, так як поєднання seen Molly в розмовній мові вважається синонімом наркотику MDMA (екстазі).

Багато хто вважає це висловлювання забавною грою слів, так як новий альбом Мадонни, який вона зараз активно просуває, називається MDNA, відрізняючись від відомої абревіатури лише однією літерою. Проте почуття гумору виявилося не у всіх.

Багато діджеїв тут же розкритикували Мардж. Так, Дедмаус (Deadmau5) написав у своєму мікроблозі саркастичне висловлювання, повне нецензурної лайки: "Мадонна, звичайно дуже класна... Таке велике послання вона принесла любителям музики на Ultra. У цьому так багато філантропії. Це так актуально! Тільки від цього прямо зараз хочеться розбити собі голову".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна заспіває на "Олімпійському" у День сексу

Його підтримав інший відомий діджей Пол Ван Дайк. В інтерв'ю одному музичному виданню артист повідомив: "Можливо, єдине, про що вона думала, це: "Мені потрібно знайти спільну мову з цією молоддю", - тим самим вона зробила найбільшу помилку у своїй кар'єрі. Вона була настільки дурна, що говорила про наркотики перед 18-річними підлітками. Але наша музика не про це".

Сама Мадонна не залишилася осторонь і відповіла на критику в своєму блозі: "Я говорила не про наркотики і взагалі ніколи не підтримувала їхнє вживання. Я говорила про пісню Have You Seen Molly мого друга Седріка Жерве, з яким працювала над альбомом". Щоправда, її слова мало кого заспокоїли.

Зараз ви читаєте новину «Мадонну звинуватили в пропаганді наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути