четвер, 29 травня 2008 12:40

Мадонна знову стала мамою (ФОТО)

 
Верховний суд Малаві дозволив в середу співачці Мадонні усиновити трирічного сироту Девіда Банда з цієї країни. Батько малюка Йохан Банда, змушений після смерті дружини віддати дитину в притулок, дав згоду на його усиновлення.

"Це прекрасний і позитивний вердикт, - заявив адвокат Алан Чінула. - Нарешті суд надав Мадонні всі права на усиновлення хлопчика".

У жовтні 2006 року Мадонна отримала тимчасовий дозвіл на проживання хлопчика в її сім"ї. Після закінчення цього терміну співачка разом з чоловіком Гаєм Річі, згідно процедурі, надала всі необхідні документи для усиновлення у вищу судову інстанцію Малаві. У них, зокрема, констатувалося поліпшення здоров"я малюка.

Півтора роки тому правозахисники звинуватили малавійську владу в порушенні законів держави, згідно яким усиновити дитину може тільки її громадянин. За їх словами, "зірки" йдуть на такий крок, насамперед, керуючись міркуваннями підвищення своєї популярності.

Минулого тижня на Канському фестивалі Мадонна представила свій документальний фільм про сиріт Малаві. Більше половини з 12-мільйонного населення цієї африканської країни може дозволити собі витратити в день не більше одного долара. Понад 14 % малавійцев заражені СНІДом, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна знову стала мамою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути