вівторок, 06 липня 2021 14:50

M1 прокоментував зняття камінґ-ауту Melovin з ефіру

M1 прокоментував зняття камінґ-ауту Melovin з ефіру
Пілотні випуски нового шоу M1 із Melovin уже в роботі. Фото: facebook.com/bighousemelovin

Телеканал М1 не транслював камінґ-аут співака Melovin під час виступу на музичному фестивалі Atlas Weekend, оскільки зізнання не затвердили в сценічному плані концерту й телеефіру.

На каналі не знали про плани артиста, пише "Детектор медіа". Повну версію виступу артиста пообіцяли сьогодні ж викласти на офіційній сторінці М1 у YouTube.

"М1 підтримує будь-які людські свободи та права. У цьому випадку йдеться суто про професійний підхід з боку команди виконавця. Сценічний план формується і затверджується заздалегідь. У такий спосіб ми формуємо щосекундний графік прямого ефіру, який охоплює як безпосередньо ефір, так і вихід у рекламні блоки. Це означає, що всі постановки артистів під час зйомки концертних виступів обговорюються їхнім менеджментом із телеканалом заздалегідь. Представники менеджменту Melovin повною мірою не поставили до відома про свої плани, надавши інформацію лише про піротехнічне шоу. Після нього заздалегідь запланували включення з backstage-зони", – розповіли на каналі.

Там додали, що в новому сезоні готують проєкт із Melovin. Пілотні випуски нового шоу вже в роботі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Беллуччі з дочкою вперше разом знялися для глянцю

Співак 24-річний Костянтин Бочаров, також відомий як Melovin, зізнався, що він нетрадиційної орієнтації. 5 липня на сцені Atlas Weekend артист поцілував дівчину та хлопця, із якими виступав, а потім розгорнув веселковий прапор ЛГБТ. Телеканал M1 вирізав цей момент із трансляції, на що Melovin поскаржився у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «M1 прокоментував зняття камінґ-ауту Melovin з ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути