Ексклюзиви
вівторок, 30 березня 2010 15:39

Людмила Янукович просила автограф у "Алібі" (ФОТО)

Сестри Анна та Аліна Завальські познайомилися з першою леді країни, дружиною президента Людмилою Янукович.

Про це солістки групи "Алібі" розповіли кореспонденту Gazeta.ua.

"Минулими вихідними ми їздили в Донецьк на міжнародний дитячий фестиваль "Гран Па". Його мала відкрити Людмила Янукович. Ми мали співати для дітей у кінці фестивалю", - розповіла Аліна.

"За півгодини до відкриття ми зустрілися з нею (Людмилою Янукович - ред.) за кулісами. Вона розповіла, що рідко бачиться з світськими людьми, бо рідко буває у Києві. Пройшло півгодини, її почали кликати на сцену, а вона не хотіла з нами прощатися", - підкреслила співачка.

За словами Аліни, поруч з Людмилою Янукович було кілька охоронців.

"Вона дістала з сумочки фотоапарат і попросила одного з охоронців сфотографувати її з нами. Стала між нами, усміхалася. Коли сфотографувалися, підійшла до мене і попросила мою книжку "Довге прощання". Я розгубилася. Не очікувала, що вона слідкує за моєю творчістю. Наш директор побіг до машини. Приніс книжку і диск. Я розписалася на обкладинці. Людмила Олександрівна подякувала", - зауважила солістка "Алібі".

Після концерту з Людмилою Янукович познайомився також екс-чоловік гімнастки Лілії Подкопаєвої, бізнесмен Тимофій Нагорний. Його дружину торік виключили з Партії регіонів через участь гімнастки у передвиборній президентській компанії екс-прем"єр-міністра Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович просила автограф у "Алібі" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути