пʼятниця, 24 червня 2011 17:34

"Людина-павук" виграв у карти крадені мільйони

"Людина-павук" виграв у карти крадені мільйони

ФБР розкрило підпільне віп-казино, в якому голлівудські актори грали на мільйони. Серед організаротов незаконних ігор були Бен Аффлек, Леонардо Ді Капріо, Метт Деймон і Тоні Магвайер.

Не обійшлося без криміналу: підпільні ігри "виплили" під час розслідування великого розкрадання грошей. Виявилося, що генеральний директор Ruderman Capital Partners програв $25 мільйонів, що належать клієнтам фонду. Тепер йому загрожують 6 років в'язниці.

Зірки збиралися на гру двічі на тиждень в розкішних номерах готелю Four Seasons в Беверлі-Хіллз і в Viper Room на Бульварі Сансет. Вони використовували систему паролів, а вхід в клуб охоронявся озброєними людьми в бронежилетах.

За законами Каліфорнії карткові ігри в підпільних клубах вважаються нелегальними, але кримінального покарання за це не передбачено. Ді Капріо, Аффлек і Деймон не будуть залучені у судову тяганину.

Але Магваєру все ж доведеться судитися. "Людину-павука" підвело везіння в карткових іграх: Рудерман програв Магвайеру $ 311 тисяч з фонду, в тому числі $ 110 тисяч за одну роздачу. За підрахунками, "людина-павук" вигравав більше мільйона кожен місяць протягом трьох років. Тобто, його потенційний виграш за весь час підпільних ігор міг скласти більше $ 30 мільйонів доларів.

Тепер адвокати клієнтів фонду, які втратили гроші, готують позови проти актора, в надії хоч частково відшкодувати втрати.

Зараз ви читаєте новину «"Людина-павук" виграв у карти крадені мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути