вівторок, 20 листопада 2018 09:10

Люблю долати виклики - Злата Огнєвіч відверто розповіла про "Танці з зірками" та музичні пріоритети
16

Злата Огнєвіч та Дмитро Жук
Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч та Дмитро Жук
Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Співачка Злата Огнєвіч може похвалитися численною армією прихильників, які ходять на її концерти та слідкують за її життям в соцмережі. Зірка продовжує підігрівати інтерес до свого дебютного альбому, який вийде вже цієї осені. Співачка відкрита до музичних експериментів та сценічних викликів. Про те, з якими думками залишилась після "Танців зірками", творчість Бейонсе та імпровізацію у повсякденному житті, розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

Цього року вдруге взяли участь у проекті STAR & ORCHESTRA. Часто імпровізуєте у повсякденному житті?

Імпровізація - це страва, яка добре приготована вдома, як говорять мої колеги музиканти. Коли ти готовий і в тебе достатньо досвіду, щоб імпровізувати. Менi навіть подобаються екстраординарні ситуації. Я люблю виклики, труднощі і їх долати. Стаю сильнішою завдяки цьому. Гастрольне життя артиста складається з таких імпровізацій, починаючи від зламаного авто, невиставленого звуку на концерті, заселення не у той готель, вiдсутностi світла у номері, коли тобі треба фарбуватися, коли залишила частину концертного костюму вдома, забула слова на сцені - таке трапляється. Буває, погано себе почуваєш, але треба виходити на сцену, дарувати людям радість, співати, щоб слухач не здогадувався, що щось не так.‎

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джаз - музика, на якій я виросла: Злата Огневіч заспіває легендарні хіти з оркестром

Автор: instagram.com/zlata.ognevich/
  Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Проект "Танці‎ з зірками" теж був своєрiдним випробовуванням. Чому погодились на участь?

Якщо б я дійшла до фіналу, то люди більше дізнались про мене в особистісному плані, про мене мало знають. Але сталося те що сталося і зі свого боку можу сказати - наша пара з Дмитром Жуком була дуже гармонійною та танцювальною, не завжди талант та працелюбність впливають на процеси у медіа. Це прекрасно розуміємо, тому задоволена нашим виступом, особливо румбою. Я дуже рада, що встигла станцювати її.

Цього року у "Танцях" зiбрали найуспiшнiших у інстаграм українських зiрок.

Я веду свої соцмережі сама, іноді мені допомагає СММщик, адже не завжди на це фізично є сили та можливість. Я сама обрала вести Інстаграм, тому що це мої емоції та історії, тому що не хочу, щоб за мене писали пости. Адже так, як я формулюю думки та речення,за мене ніхто не сформулює.

Особисто відповідаєте фолловерам?

На все відповідаю в мережі особисто. У авто, дорогою на репетицію відписую.

Автор: instagram.com/zlata.ognevich/
  Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Часто подорожуєте. Секрет ідеального селфі?

Я не люблю робити селфі: розумію, коли потрібно для роботи, але у відпустці звожу це до мінімуму. Люблю показувати океан, море, гори, навколишній світ скорпіонів смажених, яких спробувала, і весь азіатський колорит, який мене приваблює. І в січні знову їду в Азію, де буде не тільки Таїланд. Я буду ділитися відео, постами, розповідями. Показувати, як живуть люди, їхній побут, тому що це цікаво нам. Це інша планета, як живуть люди, які мають інший колір шкіри, очей, інакші думки, мову, культуру.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Савадікап 💋 #phuket #elephant #elephants #safari

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

За ким слідкуєте у соціальній мережі?

Зі світових зірок: Аріана Гранде, Адель, Бруно Марс, моделі Хадід, Тейлор Свіфт, Тіна Кунакі є у моєму арсеналі, шоу-руми світові, дизайнер Star by Julien Macdonald, Prada. З українських: на Машу Єфросиніну, як на ньюсмейкера та фешн-мейкера підписана, на музикантів.

Автор: instagram.com/zlata.ognevich/
  Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Скоро плануєте вихід першого альбому. Чому не випустили платівку раніше?

Я готова була і раніше показати її, але це було колективне рішення, адже не завжди моя думка співпадає з думкою команди. Зазвичай я шукаю компроміс і цього разу ми його знайшли. Над цим альбомом працювали недовго, адже сучасна музика має властивості старішати. Співпрацювала з українськими музикантами, яких всі знають. Один трек написав молодий, талановитий, прогресивний співак. Альбом буде невеликим, але за кожний трек мені несоромно. Пісні увійдуть у мою оновлену сольну програму, з якою поїду у тур.

Автор: instagram.com/zlata.ognevich/
  Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Вдома я слухаю лише вініл

Топ музикантів, яких можете слухати постійно?

Слухаю Florence and the Machine, альбом 2018-го року, "Glasshouse" Jessie Ware, Бруно Марс "21", Йо-Йо Ма, відомий віолончеліст японського походження, який проживає в Америці, грає Баха зі своїм друзями, Френк Сінатра "The best". Ще подобається електро-джаз-фьюжн, мені подарували платівку виконавців SNARKY PUPPY, вони круті, не можу наслухатися. Вдома я слухаю лише вініл. Мої друзі знають про мою "чорну" пристрасть і дарують лише вінілові платівки. Вдома рідко слухаю цифровий носій, мені подобається теплий аналоговий звук. Нові альбоми теж слухаю на вінілі.

Автор: instagram.com/zlata.ognevich/
  Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Є особисті табу у творчості?

Я не перейду на "вкусовщину", хайп. Я не знаю рецепту успіху, але я знаю точно, що бажання сподобатися та вседозволеності веде внікуди і до втрати себе. Тому я хочу бути собою, нехай це важко комусь, незрозуміло, нудно, комусь не вистачає шоу, зняття штанів, але я така яка є. І рада, що біля мене є люди, які мене розуміють і є між нами вібрації на більшому рівні, ніж, як я їх називаю, нижче пояса.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

A Really Queen @beyonce 🎵🖤 #poland #warsaw #beyonce @bordyug_yuliya 💋

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

А справжня музика вимагає справжніх емоцій

Часто люди ходять на яскраві шоу, подивитись на відверті костюми та образи, а не насолодитися саме музикою. Не прикро?

Всі яскраві шоу мають бути підкріплені якісною музикою. Не прикро, адже за цим така праця стоїть. Покажіть мені хоча б одну людину, яка може робити шоу таке, як у Бейонсе. Вона увійшла у легенди світової музики, впливає на музику, молодих музикантів і ми маємо пишатися, що живемо з нею в один час. Пізніше оцінять гідно ті, хто не оцінив. Поп-музика має за мету шоу, за яким стоять сотні годин репетицій. Ви навіть не уявляєте скільки всього стоїть за тим, щоб зробити шоу рівня Тейлор Свіфт. Так, джазова музика теж вимагає репетицій, але в інакшому ключі. Ти маєш займатися ритмом, гармонією, метрономом, вислуховувати. В результаті за цим велика робота. Українська поп-музика ще недосконала у професійному плані, за цим не стоїть багато праці і я це бачу. Є виконавці, яких можна перерахувати по пальцях, які вражають і люблять свою роботу, музику. Та в більшості випадків це все одноденне. А справжня музика вимагає справжніх емоцій. Люди, які приходять на ту ж Бейонсе, хочуть почути і її вокал, побачити танці, шоу. Мені б хотілося мати ті ж можливості для втілення власних ідей.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Скоро на годиннику буде 00:00, а ця мелодія так і називається "Round Midnight" Telonius Monk... 🤓 Мене часто запитують, як я медитую? Ось так 🙌🏽 І саме рояль, в якому є щось глибинне, надлюдське, є невід'ємною частиною мого усамітнення. Ви можете повірите в те, що час зупиняється? А він зупиняється для мене і може пройти півтори чи дві години, а я буду грати і грати, розмовляти... Круто, коли це можна робити в будь-який час у студії, де ніхто не заважає... як, наприклад, сьогодні, на @kaskarecords 🎹 #златаогневич #autumn🍁 #music #roundmidnight #jazzmusic #recordingstudio #piano #pianoplayer #livesound #kaskarecords

Публикация от ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

Відбувся півфінал "Танців з зірками". Павло Вишняков та Юлія Сахневіч пішли з проекту.

Зараз ви читаєте новину «Люблю долати виклики - Злата Огнєвіч відверто розповіла про "Танці з зірками" та музичні пріоритети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути