середа, 12 лютого 2020 16:02

Люблю наркотики, але їх переріс: Маколей Калкін дав інтерв'ю
9

Зірка "Сам удома" Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на велику фотосесію для глянцю
Фото: instagram.com/esquire
Зірка "Сам удома" Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на велику фотосесію для глянцю
Зірка "Сам удома" Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на велику фотосесію для глянцю
Зірка "Сам удома" Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на велику фотосесію для глянцю
Зірка "Сам удома" Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на велику фотосесію для глянцю

Зірка "Сам удома" 39-річний Маколей Калкін уперше за 15 років зважився на фотосесію для глянцю.

Актор дав велике інтерв'ю журналу Esquire, пише Tabloid.

"Люди вважають, що я божевільний чи чудик, чи пошкоджений. Дивний. Надломлений. І, не рахуючи останнього року-двох, я насправді не надто багато показувався. Тож я можу це зрозуміти. Ну тобто, о'кей, всі, перестаньте впадати в такий шок від того, що я відносно врівноважений", - поділився Калкін.

Калкін зізнався, що у 1990-х робота дитини-актора йому спочатку подобалася, подобалися популярність та позитивна увага. Але настав момент, коли все це перетворилося на тяжку рутину, а йому хотілося просто ходити до школи, як ровесники. Він говорив про це дорослим, але його не почули.

"Але могло ж бути гірше, розумієте? Я не працював у шахті, не був дитиною-солдатом", - констатував Калкін.

Попри непросте дитинство та токсичні стосунки з батьками, з якими він потім судився, щоби не дати їм користуватися заробленими ним грошима, все зрештою склалося непогано. В нього є слава, гроші, дім, кохана дівчина і коти Еплз та Дьюд. А ще є золота рибка Сіннамон.

Маколей називає себе домосідом. Зі слів його подруги Бренди, мало хто може собі уявити, який він добрий, вірний, милий та розумний. І як він працював над тим, щоби стати саме такою людиною.

"Я не вживаю наркотиків рекреаційно. Я досі п'ю, мов риба. П'ю і палю. Але тих речей не торкаюся. Я люблю їх. Вони - наче старі друзі. Але іноді ти переростаєш старих друзів", - зазначив актор, який, подейкували, мав героїнову залежність.

Щодо Майкла Джексона Калкін вкотре підкреслив: співак жодного разу його не домагався.

"У мене нема причин щось приховувати. Його вже немає. Якби щось було - не скажу, що це було би стильно чи щось таке, але зараз був би вдалий час, щоби про це розповісти. Якби мені було про що розказати, я однозначно розказав би. Але ні, я ніколи нічого такого не бачив, він ніколи (мені) нічого не робив", - наголосив актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Сам удома" закрутив роман з колишньою нареченою брата Майлі Сайрус

Маколей розповів про шанс повернутися на великі екрани, зіграти в тарантінівському фільмі "Одного разу в... Голлівуді". Та він його провалив.

"Це була катастрофа. Я самого себе не найняв би. Прослуховування даються мені жахливо, а це було моє перше прослуховування років за вісім", - розповів Калкін.

38-річний Маколей Калкін, відомий за роллю Кевіна у новорічному кінофільмі "Сам удома", знову з'явився в образі хлопчика, якого забули самого вдома на Різдво, але вже в рекламі для компанії Google. 19 грудня відео опублікували на YouTube-каналі Google. Його вже переглянули майже 6 млн користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Люблю наркотики, але їх переріс: Маколей Калкін дав інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути