вівторок, 03 жовтня 2017 11:37

Зірка "Сам удома" закрутив роман з колишньою нареченою брата Майлі Сайрус

Зірка "Сам удома" закрутив роман з колишньою нареченою брата Майлі Сайрус
Макколей Калікн відпочив з нареченою на вечірці друзів Фото: Соціальні мережі

ЗМІ обговорюють роман Маколея Калкіна і Бренди Сонг. Чутки підтверджуються регулярними появами Маколея і Бренди разом. Цього разу приводом для розмов стала розповідь джерела, наближеного до пари, яке бачило, як закохані трималися за руки і "мило" спілкувалися один з одним на вечірці друзів.

В кінці серпня Бренда Сонг опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому позує разом з Макколеєм, американським актором Сетом Гріном, його дружиною Клер Грант і іншими. Судячи з келихів в руках, компанія зустрілася, щоб відзначити якусь важливу подію.

"Перший епічний річний розгром", - прокоментувала фото Бренда Сонг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Періс Джексон зробила педикюр зірці "Сам удома"

За повідомленнями західних ЗМІ, на даний момент Сонг і Калкін знімаються у фільмі Changeland, режисером і сценаристом якого став Сет Грін. Фільм розповість історію двох друзів, які приїхали в Таїланд, де вони усвідомлюють, що книги правил для визначення мети і сенсу життя немає. Changeland стане для Калкіна першою появою на великому екрані за 10 років.

Чутки про роман пари стали поширюватися в липні, коли пару помітили на романтичному побаченні. Раніше Калкін був одружений на Рейчел Майнер, після розставання з якої близько семи років зустрічався з Мілою Куніс. Сонг, в свою чергу, була заручена з братом Майлі Сайрус, Трейсі, з яким розійшлася ще в 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Сам удома" закрутив роман з колишньою нареченою брата Майлі Сайрус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути