четвер, 29 жовтня 2020 16:25

Улюблені композиції гурту Julinoza тепер можна почути в лайв-альбомі

Улюблені композиції гурту Julinoza тепер можна почути в лайв-альбомі
Альбом має символічну назву Odessa Night Session, оскільки композиції створені в рідному місті музикантів - Одесі. Фото: надане піар-агентом гурту

У період карантинного настрою й обмежених живих концертів гурт Julinoza вирішив порадувати слухачів лайв-альбомом Odessa Night Session.

Лайв-альбом від Julinoza вийшов на німецькому лейблі Laconia. Реліз буде супроводжуватися виходом лайв-відео під кожну пісню з альбому.

Альбом має символічну назву Odessa Night Session, оскільки композиції створені в рідному місті музикантів - Одесі.

"Ми дуже скучили за живими виступами, але дотепер ситуація з концертами знаходиться у підвішеному стані й часто доводиться переносити заходи. Тому ми вирішили записати сейшн з нашими улюбленими композиціями й випустити його, як лайв-альбом. Також, поступово, будуть опубліковані лайв-відео на нашому YouTube-каналі, щоб наші слухачі постійно насолоджувались атмосферою лайвових виступів",- розповідає композитор і лідер гурту Юлі Запорожець.

Всього в альбомі 9 композицій, які виконані у новому звучанні. З оновленим складом музикантів, можна почути улюблені композиції бенду з новими гітарними рифами та відчути джаз-роковий вайб. У сейшені виконані такі хіти гурту, як "Бородатий Кроль", "Сова", "Я под Водой", "Riff". Примітно, що в лайв-альбомі також звучить трек "Карусель", який раніше не був виданий студійно, хоча давно вже став одним з найбільш знакових на концертах колективу. Ця композиція наповнена метафоричними образами й музичними символами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kazka зняла кліп у Чорнобильській зоні

Широку популярність гурт Julinoza отримав після участі в таких телешоу, як "Голос Країни", "Нацвідбір Євробачення", "Танці з зірками". Музиканти представляли Україну на багатьох міжнародних фестивалях. Продюсер і композитор колективу Юлі Запорожець є лауреатом багатьох міжнародних конкурсів (фортепіано, композиція, вокал), пише музику для фільмів, мультфільмів, мюзиклів, а також симфонічну і камерну неокласику.

Гурт "Бумбокс" випустив кліп на пісню " Ангела". Входить до першої частини подвійного альбому "Таємний код: Рубікон".

Зараз ви читаєте новину «Улюблені композиції гурту Julinoza тепер можна почути в лайв-альбомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути