середа, 14 грудня 2011 18:15

Ляльку Януковича заховали, щоб не дратувати людей
11

Фото: Фото: Ольга Камєнєва

В столичній галереї Dollyland відкрили виставку колекційних ляльок. Найдешевші іграшки, 20-сантиметрові медведі коштують по 200 євро, а найдорожча лялька ростом до півтора метра із собакою — 12 тисяч євро.

"Все так дорого, бо це ручна робота, а вона зараз дуже дорого ціниться. Найдорожча лялька в нас стоїть десь з півроку. Всі відвідувачі і колекціонери до неї придивляються. Але поки жоден не спромігся її купити. Все-таки 12 тисяч євро навіть для найвідчайдушнішого колекціонера — дорого", - зауважує консультант лялькової галереї Аня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Обличчя Януковича з"явилося на кавуні

Всього виставили з півсотні ляльок.

"Наших ляльок-реборнів, які дуже схожі на маленьких або новонароджених дітей, клієнти побоюються. Бо такі не зможеш кудись поставити типу як для краси. Постійно думатимеш, що це маленька дитина. Надто вже реальні ці ляльки. Ще й пахнуть як діти. Бо до матеріалів художники додають дитячий крем", - пояснює Аня.

На виході з галереї біля дверей біля сходів стоїть півметрова лялька нинішнього Президента Віктора Януковича. Він в чорному діловому костюмі, в білій сорочці. Поверх накинуто чорне пальто. Коштує 900 євро.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Політиків зробили ляльками і... продали

"Так-так, це Віктор Федорович. Він в нас стояв на другому поверсі. Не подобався жодному відвідувачу і клієнти попросили нас його прибрати. Тому ми його практично заховали, щоб не дратувати їх", - підкреслила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Ляльку Януковича заховали, щоб не дратувати людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути