четвер, 02 серпня 2018 11:13

Лорак відірвалась на вечірці з Басковим та Кіркоровим

Лорак відірвалась на вечірці з Басковим та Кіркоровим
Кіркоров та Басков здивували поведінкою по відношенню до Лорак

Співачка Ані Лорак повеселилася на афтерпаті в честь відкриття фестивалю "ЖАРА". Зірка розважалася в компанії російських зірок. Відео з вечірки опублікував Філіп Кіркоров на своїй сторінці в Instagram.

"Кульмінація AFTERPARTY в честь Відкриття фестивалю "ЖАРА". І, звичайно, ми не втрималися і запремьерили в цю ніч з Миколою Басковим, нашу "IBIZA", якої зроду то всього чотири дні", - підписав він ролик.

На відео Ані Лорак співає в компанії Баскова і Кіркорова. При цьому обидва артиста ведуть себе дуже відверто по відношенню до співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зрада на відео: показали фото ймовірної коханки чоловіка Ані Лорак

"Майже розтерзали! Пхають їй мікрофон по черзі", - обурилися в мережі.

Кульминация AFTERPARTY в честь Открытия фестиваля "ЖАРА" @zharafest в имении @eminofficial @agalarovaras , и конечно же мы не удержались и запремьерили в эту ночь с @nikolaibaskov , нашу "IBIZA", которой отроду то всего 4 дня, а уже 1 место iTunes и не только, в кругу друзей и коллег,да ещё это все произошло в ПОЛНОЕ ЛУТНОЕ ЗАТМЕНИЕ , причём самое длинное в истории человечества!❗️❗️❗️ Интересно, это ХОРОШИЙ ЗНАК?🙌😱👁🌚💫 #Repost @nikolaibaskov with @get_repost ・・・ По многочисленным просьбам на вечеринке #GQ у @eminofficial мы всё-таки спели с @fkirkorov долгожданную #ИБИЦА #подритмыибицы #жара С участием @anilorak @nastya_slava @sogdianamusic @keti_one_official @chistyakova_ionova @ekaterinakozhevnikova @gvleps @eminofficial @marinadjundiet @mzakharovamid @navatskiy @baranovskaya_tv

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

"Філіп ну всіх помацав. Вас на червоний колір тягне", - додали в коментарях.

"Ох, Філіп і пристрасний. Лорак так пригорнув, що забув, що вона заміжня. Жгут від душі. Яка пісня, такі і пристрасті", - зазначили користувачі.

Раніше повідомлялося, що чоловіка Ані Лорак зловили на зраді.

У мережі з'явилися деякі подробиці про дівчину, яку помітили в компанії Мурата. Стало відомо, що Яна Бєляєва закінчила Академію адвокатури України, а зараз займається бізнесом у сфері продажів, а саме – продажем одягу і взуття в соціальній мережі Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Лорак відірвалась на вечірці з Басковим та Кіркоровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути