вівторок, 31 липня 2018 10:41

Зрада на відео: показали фото ймовірної коханки чоловіка Ані Лорак
11

Нова подружка чоловіка Ані Лорак
Фото: Yana Belyaeva
Нова подружка чоловіка Ані Лорак
Лорак із чоловіком познайомилась на курорті
Нова подружка чоловіка Ані Лорак
Нова подружка чоловіка Ані Лорак

У мережі з'явилася інформація про те, що чоловік скандальної української співачки Ані Лорак зраджує їй з молодою киянкою.

"Чоловік Лорак Мурат Налчаджіоглу був спійманий у столичному клубі Dali Park у компанії брюнетки Яни Бєляєвої. Він весь вечір не зводив з неї очей, пристрасно обіймав і постійно гладив внутрішню частину стегна", - повідомляє "Обозреватель"

Ані Лорак у той час вирушила до концертного туру до Баку, Азербайджан, де виступала на фестивалі "Жара".

Яна Бєляєва - молода киянка, випускниця Академії адвокатури України, бізнесвумен. Дівчина в Instagram продає одяг і взуття, а її клієнтами є переважно успішні молоді люди. У вільний час Бєляєва багато подорожує світом, розважається в нічних клубах й активно кокетує із заможними чоловіками. Також відомо, що брюнетка - часта гостя в караоке-клубі Мурата Налчаджіоглу Dali Park, де пару і зняли на камеру відвідувачі.

ЗМІ констатують, що, ймовірно, довготривалі відвідини Москви і російської публіки зіграли злий жарт в особистому житті Ані Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак втекла із Москви до Києва

У соцмережі Лорак опублікувала кілька фотографій, на яких зображена у компанії рідних на яхті у водах Дніпра. "На душі світло, коли поруч рідні та близькі! Люблю Київ! Люблю моїх друзів!" - підписала знімки співачка.

Зараз ви читаєте новину «Зрада на відео: показали фото ймовірної коханки чоловіка Ані Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути