субота, 26 листопада 2022 10:47

Лопес із Аффлеком можуть розлучитися через своїх матерів – ЗМІ
8

Зі слів джерел, пара рухається до розлучення через конфлікт їхніх мам
Фото: eastnews.ua
Зі слів джерел, пара рухається до розлучення через конфлікт їхніх мам
Зі слів джерел, пара рухається до розлучення через конфлікт їхніх мам
Зі слів джерел, пара рухається до розлучення через конфлікт їхніх мам
Зі слів джерел, пара рухається до розлучення через конфлікт їхніх мам

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес може розлучитися з новоспеченим чоловіком актором 50-річним Беном Аффлеком через конфлікт їхніх матерів.

Зірки відчайдушно намагаються не підпускати своїх матерів одна до одної, "бо Бен та Джей Ло розуміють, що це буде Третя світова, якщо ті опиняться за одним обіднім столом", повідомляє видання National Enquirer.

"Матір співачки Гвадалупе вкрай незадоволена тим, як ставиться до її доньки родина Аффлека. Водночас Кріс Енн Аффлек і не збирається розкривати обійми новій невістці, оскільки продовжує обожнювати Дженніфер Гарнер та завжди сприймала її як доньку, якої в неї ніколи не було", – сказано в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зради: вагітна дружина лідера Maroon 5 влаштувала відверту фотосесію

Гвадалупе, яка планує колись переїхати жити до доньки та зятя, вважає несправедливою позицію родичів актора щодо співачки. На її думку, таке не можна пробачати.

"У Джей Ло та Бена зараз дуже багато проблем. Їхні друзі всерйоз тривожаться, що довго вони не протримаються", – зазначив інформатор таблоїда.

Напередодні весілля Лопес та Аффлека мати нареченого примудрилася впасти з причалу та потрапити до лікарні з травмою ноги. Брат Бена, Кейсі на весілля взагалі не приїхав. Так само, як і колишня дружина Бена й мати його дітей акторка Дженніфер Гарнер, яку також запрошували.

Співачка Дженніфер Лопес торік знову почала зустрічатися з колишнім, актором Беном Аффлеком, з яким розійшлася 17 років тому. Аффлек першим вийшов на зв'язок.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек 16 липня узаконили свої стосунки, а 20 серпня влаштували пишну урочисту церемонію в маєтку актора в Джорджії.

Лопес просить називати себе місіс Аффлек.

Співачка дала можливість заглянути в спільний із чоловіком будинок. Маєток Аффлек придбав під час перших заручин із Лопес.

Минулого тижня попзірка додала ніжності своєму Instagram, запостивши інтимне селфі-відео з актором.

Зараз ви читаєте новину «Лопес із Аффлеком можуть розлучитися через своїх матерів – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути