середа, 09 листопада 2022 03:46

"Це романтично": Дженніфер Лопес пояснила, чому взяла прізвище чоловіка після весілля

"Це романтично": Дженніфер Лопес пояснила, чому взяла прізвище чоловіка після весілля
Аффлек і Лопес зіграли весілля 16 липня. Фото: kino-teatr.ru

Американська актриса і співачка Дженніфер Лопес розповіла, чому після весілля з актором Беном Аффлеком вирішила взяти його прізвище. На її думку, це дуже романтично.

При цьому, хоча багато шанувальниць не поділили її думку, Лопес просить називати себе "місис Аффлек" і не хоче звертати увагу на пересуди, розповіла вона в інтерв'ю американському журналу Vogue.

"Люди все одно називатимуть мене Дженніфер Лопес. Але моє офіційне ім'я буде місис Аффлек, тому що ми з'єдналися. Ми чоловік і дружина. Я пишаюся цим. Я не думаю, що це проблема" - пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес посвітила пишним бюстом у мереживі: пікантні фото

При цьому співачка зазначила, що навіть не розглядала варіант, при якому чоловік візьме її прізвище. На її думку, потрібно поважати традиції, а те, що вона взяла прізвище чоловіка, ніяк не вплине на неї, як на особистість.

"Я повністю контролюю своє життя і долю, відчуваю себе сильним як жінка і як людина. Я можу зрозуміти, що люди відчувають свої почуття з цього приводу, і це теж нормально. Мені просто здається, що це романтично" - додала вона.

Раніше Лопес дала можливість заглянути в спільний з чоловіком будинок. У пари є будинок в штаті Джорджія. Цей маєток Аффлек придбав під час перших заручин з Лопес. Згодом планував його продати, але покупця не знайшлося.

Нагадаємо, що співачка Дженніфер Лопес і актор Бен Аффлек 16 липня узаконили свої стосунки, а 20 серпня влаштували пишну урочисту церемонію в маєтку актора в Джорджії.

Зараз ви читаєте новину «"Це романтично": Дженніфер Лопес пояснила, чому взяла прізвище чоловіка після весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути