Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2022 09:16

Лопес і Аффлек одружилися в Лас-Вегасі
10

Американська співачка Дженніфер Лопес вийшла заміж за актора Бена Афллека у каплиці в Лас-Вегасі. Зіркова пара таємно одружилася 17 липня, через три місяці після заручин.

Інформацію про весілля артистка підтвердила в інформаційному бюлетені, опублікованому на вебсайті OnTheJLo.com. А в Instagram показала кадр, зроблений в ліжку: Лопес усміхається, а на її пальці – обручка. Про те, що пара узаконила стосунки, повідомляли видання Associated Press і NBC News.

"Ми зробили це. Любов прекрасна. Любов добра. І виявляється, любов терпляча. 20 років терпіння", – написала Лопес у своєму бюлетені.

Інформаційний бюлетень був підписаний "Mrs. Дженніфер Лінн Аффлек". Також туди молодята додали відверті селфі й відео про те, як пара готується до особливого дня.

Зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилася
Фото: Getty Images
Зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилася
Зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилася
Зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилася
Зіркова пара Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилася

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів" стала матір'ю вдруге

Лопес повідомила, що вони прилетіли до Лас-Вегасу 17 липня, стояли в черзі разом з чотирма іншими парами і одружилися після опівночі в каплиці A Little White Wedding Chapel.

Фото розмістило видання Daily Mail. Аффлек був одягнений у білий смокінг, білу сорочку, чорні штани та краватку-метелика. А Дженніфер - у білу сукню з декольте, довгими рукавами та у фату. У співачки було розпущене волосся, на шиї виблискувала підвіска з кулоном, а у вухах – сережки. Артистка розпустила волосся та зробила натуральний макіяж.

"Ми ледве встигли дістатися маленької білої весільної каплиці до півночі. Вони затрималися на кілька хвилин, дозволивши нам сфотографуватися в рожевому кабріолеті Cadillac, яким, очевидно, колись користувався сам король Елвіс. Отже, з найкращими свідками, яких тільки можна собі уявити, сукнею зі старого фільму та курткою з шафи Бена, ми прочитали наші власні клятви у маленькій каплиці та подарували одне одному обручки, які носитимемо до кінця наших днів. Це було найкраще весілля, яке ми могли собі уявити. Те, про яке ми мріяли дуже давно, і яке стало реальністю в очах штату, Лас-Вегаса, рожевого кабріолету та одне одного", – поділилася співачка.

Зірки вперше почали зустрічатися 2002 року. Їхній роман розвивався дуже швидко: через кілька місяців вони заручилися. На вересень 2003 року було заплановане весілля, однак за кілька днів до нього Аффлек та Лопес розійшлися.

Після розриву з бейсболістом Алексом Родрігесом у квітні 2021 року Лопес стала знову зближуватися з Беном Аффлеком. Вони відпочивали разом, ходили одне до одного в гості та бували на побаченнях. У червні пару вперше побачили за поцілунками, а ще через місяць Дженніфер Лопес і Бен Аффлек підтвердили возз'єднання.

Тепер на різноманітних інтерв'ю знаменитості лиш підтверджують, що почуваються найщасливішими. Їх часто бачать на прогулянках, а також вони з'являються разом на світських заходах.

Зараз ви читаєте новину «Лопес і Аффлек одружилися в Лас-Вегасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути