понеділок, 25 червня 2018 08:39

Лоліта не знає, хто такий Сенцов і через концерти в Криму не потрапила на доньчин випускний

Співачка Лоліта, котрій СБУ через виступи в окупованому Криму заборонила в'їзд до України, не зможе побувати на шкільному випускному в єдиної доньки, Єви, котра живе та навчається в Києві.Вона побідкалася про це в Instagram. А спілкуючись зі своїми підписниками в коментарях, згадала "політичні ігри", і зауважила, що не знає, хто такий Олег Сенцов.

"Сьогодні в моєї любої донечки була репетиція випускного! Я можу отримувати лише фото і відео, як це відбуватиметься... Як мені шкода! Люба моя, я все одно поруч!.. Хоч і сльози крапають...", - написала артистка під фото дочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Господи, що з нею" - Ані Лорак звинуватили у користуванні "ін'єкціями краси"

"Кожен робить свій вибір. Ви зробили... і Сенцов теж зробив вибір... Йому не хочете подивитися в очі?", - поцікавилася в Лоліти одна з підписниць.

"Не знаю, хто такий Сенцов. А "вибір" зробили за мільйони людей, - відказала артистка, котра нещодавно знову побувала в окупованому Криму. - Я працюю, і на це живе моя сім'я в Україні. Грати в різні політичні ігри, не будучи політиком, доля лицемірів. Я працюватиму всюди, де на мене чекають".

 
 
Український продюсер Володимир Бебешко розказав, як покарати артистів-зрадників.
Зараз ви читаєте новину «Лоліта не знає, хто такий Сенцов і через концерти в Криму не потрапила на доньчин випускний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути