Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 13:12

Лобода зізналася в любовному зв"язку з Грановською (ФОТО)

Солістки гурту "ВІА Гра" будь-якого скликання завжди опинялися в центрі гучних сексуальних скандалів, але таємна історія Надії Грановської та Світлани Лободи яка сьогодні стало явною, перекреслює будь-який з них. Виявляється, кілька років тому у співачок, чиї імена давно очолюють рейтинги найсексуальніших зірок, був роман.
Назвати 27-річну Надію та 26-річну Світлану скромними панночками не можна було ніколи. Таємничими - цілком. Але жоден, навіть найбільш прозорливий прихильник не міг і уявити, яку саме таємницю бережуть дівчата, які довгий час прожили в одній квартирі. - У нас були більш ніж дружні стосунки, - розповіла Лобода, збентежити яку під силу було б хіба що Гітлеру, але він помер. - Я досі відчуваю до Грановської дуже ніжні почуття.

Про те, що дівчат зв"язують не тільки приятельські стосунки шепотілися давно. Надя знімалася в еротичному кліпі Лободи "Чорний ангел", що показує історію взаємин двох коханок - дія розгортається на березі бурхливого моря. А після того, як Надю "пішли" з "ВІА Гри", Лобода допомогла подрузі вибратися з депресії, оселивши Грановську у себе.

Світлана - представниця України на "Євробаченні 2009" несхвально відзивається про те, що відбувається зараз в житті подруги.

- Не розумію, для чого Наді потрібно було повертатися в групу, - говорить колишня солістка "ВІА Гри" Лобода. - Її неможливо втиснути в якісь рамки і підігнати в певний формат, вона дуже самодостатня. До речі, Надя б теж непогано виглядала на "Євробаченні" від України.

За матеріалами Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Лобода зізналася в любовному зв"язку з Грановською (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути