Ексклюзиви
вівторок, 04 серпня 2009 12:40

Лобода відновлюється після хвороби і обіцяє дивувати

Лобода відновлюється після хвороби і обіцяє дивувати

Як повідомлялося раніше, Світлана Лобода близько двох тижнів тому була госпіталізована: через розрив сухожилля. Співачці довелося відмінити всі концерти в Криму. І ось днями учасниця Євробачення взяла участь у фінальній вечірці "Вишневий бум" від радіо "Люкс Фм".

Співачка трималася добре, не дивлячись на нещодавні жахливі болі. Світлана активно рухалася по сцені, навіть високі підбори не стали перешкодою складним танцювальним па. Виконавши хіти "Be my Valentine", "Мішка", "Чорний ангел" Лобода, побажала всім чудового настрою, пообіцявши незабаром здивувати всіх новими проектами.

Після виступу Свєту оточила щільна стіна охоронців, і лише деяким вдалося пробитися до тіла зірки, щоб дізнатися останні новини:

- Як самопочуття після хвороби?

- Сьогодні виступила практично безболісно, тому що впродовж практично двох тижнів знаходжуся на знеболюючому. Зараз з ногою вже все гаразд, я рухаюся, причому достатньо активно, вважаю, що вже через тиждень біль повністю пройде, і я зможу ліки покласти на поличку.

- Наскільки відомо, ти зараз більше часу проводиш в Москві. Зізнайся, готуєш новий проект?

- Очікується дует, плюс до всього це буде два проекти: один в Росії, один в Україні, вперше я випускаю відразу дві композиції. У мене багато новин, одна з найголовніших - я розсталась зі своїм старим менеджментом, зараз у мене нова команда. Також йде робота над новим сайтом, старий сайт вже не мій, він крадений.

- Що зараз в основному рятує від депресії?

- Депресії ніколи не було, була стомленість і дуже сильна перевтома. Зараз у мене неймовірна кількість сил: я пишу новий альбом, який буде зовсім не тим, чим раніше називалася "Світлана Лобода". Ви побачите абсолютно іншого артиста. Це буде абсолютно мій експеримент, наскільки він вдасться, покаже час.

- Чому останнім часом в образі багато червоного кольору?

- Я серйозно захоплююся езотерикою, знаю, що червоний колір, це мій колір. Червоний колір - колір переможця, сильних людей, зараз мені в ньому гармонійно, але восени буде по-іншому.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода відновлюється після хвороби і обіцяє дивувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути