Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2009 09:08

Лобода пообіцяла порвати "Євробачення" (ФОТО)
6

Два місяці залишилося до пісенного конкурсу "Євробачення-2009", який пройде в Москві. Представниця України Світлана Лобода вже щосили веде підготовку і обіцяє здивувати всіх своїм шоу. - Я б не хотіла відкривати карти, але можу сказати одне - це буде краще шоу, що коли-небудь бачила Європа, - досить претензійно заявила Світлана. - Це буде зухвало, видовищно і, безумовно, дуже епатажно. Адже в чому успіх тих же орків з Фінляндії - нестандартність. Конкурс "Євробачення" настільки шаблонний, що потрібно чимось дивувати! Тому ми хочемо зробити щось незвичайне і, думаю, у нас це вийде! На всі наші репетиції не буде доступу преси і сторонніх осіб, оскільки фінал повинен бути сюрпризом! Лобода також повідала, що підтримувати її будуть Алан Бадоєв та Андрій Данилко. Хоча надходили пропозиції і від маститих російських зірок.

- Так, такі пропозиції були, - зізналася Світлана. - І вони були не безкоштовні. А я вважаю себе самодостатнім артистом, з хорошою командою, з упевненістю в собі. І у мене є люди, які підтримують мене не за якусь копійку, - ті ж Андрій Данилко та Алан Бадоєв. Два дні тому ми з Аланом, який буде арт-директором нашого шоу, придумали декорації - це буде найдорожче в нашому шоу. А Андрій Данилко сам подзвонив і сказав, що зробить все можливе, щоб я гідно представила країну!

Ну і найбільше запам"яталася наступна фраза Лободи:

- Я взагалі не у форматі Євробачення, оскільки там голосують домогосподарки - це відомий факт. Тому ця участь ризикована, але ми ризикнемо!

За матеріалами E-motion.com.ua, Ліга

Зараз ви читаєте новину «Лобода пообіцяла порвати "Євробачення" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути