Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2012 17:38

Лобода оголилась в 30-градусний мороз заради мистецтва

Лобода оголилась в 30-градусний мороз заради мистецтва
Співачку налякали більше льодовики Фото: screenmedia.com.ua

Світлана Лобода прокоментувала свою появу на екрані в одних чоботях. У новому кліпі співачка оголилася в 30-градусний мороз. Каже, що на таку жертву зважилась тільки заради мистецтва. І заради прекрасного ж ледь не загинула, повідомляє ТСН.

Знімали нове відео в Ісландії на льодовиках. Лобода не впоралася зі снігоходом і машину понесло схилом униз. Зупинився снігохід за кілька сантиметрів від глибокої ущелини. Тому мужнім вчинком під час цих знімань Світлана вважає аж ніяк не оголення.

"Тут мужність була навіть не в оголенні, а більше льодовики, тому що вони були дуже небезпечні. І у нас було пару інцидентів, коли ми дійсно ледь не загинули. Це не просто розповідання, а правда. І я розумію, що міг бути такий варіант, що ми могли просто не повернутися звідти", - розповіла Лобода в ефірі програми "ТСН.Особливе".

ВІДЕО: Лобода в новому кліпі знялася абсолютно голою

Нагадаємо, на днях в інтернеті відбулася прем'єра нового романтичного відеокліпу, в якому співачка і партнер по відео виконують роль закоханої пари, позуючи на фоні мальовничих видів. В одному з епізодів кліпу Світлана і зовсім постає перед глядачами голою, граючи на віолончелі.

Зараз ви читаєте новину «Лобода оголилась в 30-градусний мороз заради мистецтва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути