Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2012 11:39

"Це певна стратегія, яку ми ведемо" — Лобода про розрив з чоловіком

"Це певна стратегія, яку ми ведемо" — Лобода про розрив з чоловіком
Творчість для співачки на першому місці Фото: showbiz.delfi.ua

Світлана Лобода не оформила офіційно стосунки зі своїм цивільним чоловіком Андрієм Царем тому, що вони обоє волелюбні. Співачка зізнається, що це не перші її стосунки, але Цар — перший чоловік, від якого вона захотіла дитину, повідомляє ТСН.

На концертах у Лободи і Царя різні гримерки. Він — у спільній з балетом, вона — в окремій. Перед виступом вони не спілкуються.

Чутки про те, що вони уже не разом, з'явилися три місяці тому. Після того, як Андрій не приїхав на Крим мьюзік фест, де виступала Світлана.

"Це певна стратегія, яку ми ведемо, і її дотримуємося. Ми хочемо, щоб особисте життя наше залишалось осторонь. Нам хочеться, щоб хоча б на громадськості ми хоч якимось чином існували як окремі одиниці", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Лобода стверджу, що у них із Андрієм все добре — разом живуть, працюють і ростять дочку. Друзі викладають у соцмережі їхні спільні світлини. Проте востаннє на публіці вони з'являлися удвох 18 вересня на 30-річчі Світлани.

ВІДЕО: Лобода в новому кліпі знялася абсолютно голою

Лобода запевняє, що любить чоловіка. Але творчість — на першому місці. Якби Цар її не розумів і не підтримував в усьому, вони б не були разом.

"У моєму житті навряд чи могли би бути зі мною ті люди, які не розуміли б те, чим я займаюся", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Це певна стратегія, яку ми ведемо" — Лобода про розрив з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути