Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2010 10:03

Ліндсі Лохан просиділа у в"язниці лише 13 днів

Ліндсі Лохан просиділа у в"язниці лише 13 днів

Відома американська актриса Ліндсі Лохан достроково звільнена з в"язниці, де вона знаходилася протягом 13 днів, повідомив у понеділок інтернет-сайт американської газети "Лос-Анджелес таймс".

Після звільнення актриса була доставлена в медичний центр імені Рональда Рейгана, в якому вона пробуде протягом 90 днів на реабілітації.

"Л.Лохан була помітно зворушена тією кількістю електронних листів і книг, які були їй відправлені. Вона подякувала всім, коли виїжджала", - сказав представник місцевого шерифа Стів Вітмор.

Для ув"язнених, направлених у жіночу в"язницю Лос-Анджелеса відбувати вироки за ненасильницькі злочини, дострокові звільнення за хорошу поведінку і внаслідок браку місць для їх утримання - звичайна практика.

Раніше суддя міста Беверлі-Хілз в штаті Каліфорнію виніс ухвалу про ув"язнення Л.Лохан строком на 90 днів і подальший 90-денний курс реабілітації.

2007 року актриса була засуджена на три роки умовно за керування автомобілем у нетверезому стані.

На початку липня 2010 року суддя верховного суду Беверлі-Хілз Марша Ревел засудила актрису до тюремного ув"язнення за те, що вона не відвідувала щотижневі лекції про шкоду зловживання алкоголем і, тим самим, порушила правила випробувального терміну.

Інтерфакс -Україна
Зараз ви читаєте новину «Ліндсі Лохан просиділа у в"язниці лише 13 днів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути