Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2012 15:20

Ліля Подкопаєва полюбила йогу і планує поїхати в Індію

Ліля Подкопаєва полюбила йогу і планує поїхати в Індію
Спортсменка вирішила займатись нею постійно Фото: e-motion.tochka.net

Лілія Подкопаєва уже півроку не визнає активні заняття спортом. Олімпійська чемпіонка почала займатись йогою, без якої вона тепер не може прожити і дня, повідомляє ТСН.

"Вправи всі випливають одна з іншої. Це не розірване, це не фітнес там якийсь", - розповіла спортсменка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Ознайомлення з йогою у Подкопаєвої сталося ще 10 років тому. Однак тоді не вразило.

"Коли я приходила в зал на тренування, я починала сміятися. Тому що ці вправи мені здавалися якимись смішними, якимись неприродними", - поділилася вона.

Та у квітні цього року все змінилося. Гімнастка настільки захопилася йогою, що навіть вирішила займатися нею постійно.

"Знайшла для себе оптимальний варіант. І мені здається, що ця зустріч, знайомство і робота з йогою вже не на один рік, і, думаю, навіть не на два", - зазначила вона.

Подкопаєва зізнається, що хоча її тіло і звикло до фізичних навантажень, є речі в йозі, які вона зробити не може.

"Є такі моменти, коли я не можу, наприклад, сісти в позу лотоса. Закачаний тазостегновий суглоб, коліна болять, гомілкостопи. Потрібно внутрішньо навчитися правильно дихати", - підкреслила спортсменка.

Подкопаєва проти індивідуальних занять із тренером. Їй зручніше просто займатися з кимось поруч.

"Іноді встаєш, настрій не той, начебто сил немає, ти втомився. Але розумієш, що як це, в інших дівчат виходить і вони можуть себе змусити, а ти що, гірше за всіх, слабкіша за всіх?! І ось це мене стимулює", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Подкопаєва розповіла про невдалий досвід корекції губ

Подкопаєва певна, у заняттях йогою знайшла себе.

"Я вважаю себе взагалі гармонійною людиною, у мене все чудово, все добре. Потрібно жити на позитиві, потрібно притягувати позитив. А займаючись, ти потім відчуваєш, що ти живий, чорт візьми, у тебе болять, крепатурять м'язи, а якщо крепатурять, значить ти живий", - підкреслила спортсменка.

Щоб завжди мати добрий вигляд, спортсменка стежить і за раціоном. Хоча зізнається, що дієти не любить.

"Я люблю смачно поїсти. Я люблю наш український борщ, з салом, з цибулею, з чорним хлібом. Але, якщо я набрала зайві півкілограма, я знаю, що на наступний день мені потрібно просто себе, скажімо так, взяти в кулак", - зазначила вона.

Подкопаєва не відкидає, щоб поглибити свої знання з йоги, поїде на її батьківщину Індію. Але поки займатиметься в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Ліля Подкопаєва полюбила йогу і планує поїхати в Індію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути