Ексклюзиви
понеділок, 18 квітня 2011 17:03

Лілії Ребрик учасники "Танцюють всі" дзвонять посеред ночі

Лілії Ребрик учасники "Танцюють всі" дзвонять посеред ночі

Телеведуча Лілія Ребрик не любила, коли батьки в дитинстві залишали її одну.

Про це вона розповіла Gazeta.ua на зйомках програми "Танці з зірками".

"Я нічого не боялася в дитинстві. Лише не любила, коли батьки залишали мене одну. Я плакала-плакала, а батьки все не йшли. І я починала плакати ще більше. А потім якось подумала собі "якщо я буду так сильно плакати, то в мене може зупинитися серце". І я плачу-плачу, а потім затихаю і слухаю, чи б'ється серце", - розповіла телеведуча.

Ліля із п'яти років займалась художньою гімнастикою. Зараз вже майстер спорту. І окрім роботи на телебаченні, вона є викладачем пластики в одній із столичних художніх шкіл.

"Я дуже хотіла стати балериною. Але місць не було. І тоді батьки відвели мене на пластику з умовою, що через рік віддадуть на балет. Так я і залишилась в художній гімнастиці", - поділилась вона.

На каналі СТБ Ліля веде програму "Неймовірні історії кохання" та шоу "Танцюють всі".

"Я дуже довго дивувалася, як люди можуть розповідати такі історії. А потім зрозуміла, коли ти щасливий, то можеш кричати про своє щастя на весь світ. І дай Боже, щоб зі мною в житті трапилась така щаслива історія, про яку я могла б розповісти всьому світу. А після двох проектів "Танцюють всі" маю 40 друзів. Була навіть свідком на весіллі в учасників першого сезону Тоні Руденко та Дениса Христюка. Деякі дзвонять мені посеред ночі: "Ліля, мені так треба з тобою поговорити". І ми до ранку можемо потеревенити, п'ючи каву", - розказала дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Лілії Ребрик учасники "Танцюють всі" дзвонять посеред ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути