Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2011 18:29

Лілія Ребрик плаче за кермом авотомобіля

Лілія Ребрик плаче за кермом авотомобіля

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик боялася йти у відпустку. Не відпочивала протягом 7-ми років.

"Цього року нарешті сходила у відпустку. Боялася вільного часу, бо подруги заміж виходять, а я – ні. Тому хапала роботи скрізь, де можна. А потім, уперше за сім років, у серпні поїхала відпочивати до Одеси. Тепер мрію про Париж. Але бережу його для медового місяця. У блондинку пофарбувалася, коли знімалась у короткометражці "Метаморфози". Режисери сказали: "Нутро ліричне, а зовнішність непідходяща – яскрава брюнетка". Зробили мені пейсики біляві. Відтоді не пропонують ролей покинутих жінок із двома дітьми. Зате всі біляві стерви – мої", - розповіла акторка.

Ребрик має однокімнатну квартиру у Києві. Купувала її в кредит.

"Брала кредит на 20 років, а віддала за три. На Осокорках у новобудові купила однокімнатну квартиру за 115 тисяч доларів. Переїхала 8 травня, на свій день народження. Обрала Лівобережжя, бо люблю мости. Люблю виїхати на міст, ввімкнути ліричну музику, щоб аж душу роздирало, розігнати машину й поплакати. Їду, плачу й насолоджуюсь. Обганяю величезні неповороткі фури. А три роки тому боялася за кермо сідати", - зазначила Ребрик.

Прочитати якими перемогами у житті пишається Лілія Ребрик можна у журналі "Країна" № 46 (99) за 2 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Лілія Ребрик плаче за кермом авотомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути