неділя, 15 квітня 2018 11:27

Лілія Подкопаєва виходить заміж

Українська олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва не лише успішно змогла збудувати своє життя за океаном у США, а й знайти там своє кохання.

Про нового чоловіка у житті Лілія розповіла у "Світському житті".

Підприємець Ігор познайомився з Лілією на одних вечірніх посиденьках з друзям в Атланті, США. Сама спортсменка вважає це місто особливим, оскільки тут вона здобула два олімпійських золота і там же зустріла любов.

"Я зараз можу сказати, що Атланта моя золота та люба і якоюсь мірою доленосна. Це була вечеря з друзями. Ніколи не знаєш, де зустрінеш свою долю", – пригадала Лілія.

Автор: 1+1
  Наречені Лілія та Ігор
Наречені Лілія та Ігор

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Подкопаєва приголомшила сексуальною фігурою у бікіні

Сам же Ігор додав, що мешкає в Америці близько 25 років, а його бізнес пов'язаний з інвестиціями та забудовами. Освідчитись чоловік вирішив у рідному для Лілії спортзалі.

"Якщо я гімнастка, де було освідчення? У спортивній залі, так. Коли я відкрила коробку і побачила обручку, – вуха горять, щоки горять, очі сяють. Не від того, що от обручка. А від самого розуміння, що у житті відбуваються зміни",– зізналася Подкопаєва.

За словами заслуженої майстрині спорту, діти чудово сприйняли Ігора і для неї це найголовніше. Своє весілля пара планує зіграти лише удвох і на безлюдному острові. Лілія Подкопаєва хоче зробити щось тихе і ексклюзивне лише для них самих. Про дату весілля пара поки ще нічого повідомила.

39-річна Лілія Подкопаєва була двічі одруженою: з Віктором Костирко у 2012, а також з Тимофієм Нагорним, від якого народила доньку Кароліну та всиновила сина Вадима.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва виходить заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути