понеділок, 23 липня 2018 11:43

Леся Нікітюк взяла участь у небезпечному флешмобі

Леся Нікітюк взяла участь у небезпечному флешмобі
Українська телеведуча Леся Нікітюк вистрибнула з автомобіля на ходу і станцювала, щоб взяти участь у світовому флешмобі. Фото: molbuk.ua

Українська телеведуча Леся Нікітюк взяла участь у світовому флешмобі, де користувачі соціальних мереж під пісню репера Дрейка In my feelings намагаються вистрибнути з машини на ходу, а потім паралельно бігти за автомобілем і танцювати.

Спочатку флешмоб виглядав цілком безпечно – потрібно було танцювати на місці. В середині липня музикант випустив кліп, де зізнається подрузі Кікі у коханні, але фанати вважають, що він робить це непереконливо. Так, у соціальних мережах набирає популярності небезпечна версія флешмобу під пісню Дрейка. З хештегом #Inmyfeelings прихильники викладають відео.

Леся Нікітюк також взяла участь у флешмобі, але зробила це у властивій для неї кумедній формі. Жінка опублікувала відео на своїй сторінці в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всьому є межа: Лобода нарвалась на критику після відвертого допису у соцмережі

"Мій варіант світового флешмобу #kiki. Був варіант ще провалитися в люк, але ми не знайшли", – прокоментувала Леся.

Завершити флешмоб до кінця вдається далеко не всім. Багатьом буває не легко вийти з машини, що виглядає по-справжньому небезпечно.

Скандальна телеведуча 36-річна Ольга Фреймут згадала, якою була 16 років тому. За її словами, вона у свої 20 була товстенькою та поганенькою.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк взяла участь у небезпечному флешмобі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути