четвер, 19 липня 2018 08:26

"Товстенька, як кльоцок" - Ольга Фреймут розповіла, якою була 16 років тому

"Товстенька, як кльоцок" - Ольга Фреймут розповіла, якою була 16 років тому
Ольга Фреймут розповіла, що 16 років тому мала кардинально іншу зовнішність. Фото - Instagram

Скандальна телеведуча 36-річна Ольга Фреймут згадала, якою була 16 років тому.

Зараз струнка та гарна білявка у свої 20 була товстенькою та поганенькою. Про себе ще до зіркової слави Фреймут розповіла з нагоди 20-річчя "Нового каналу", на якому вона не лише прославилася, а й знайшла свого чоловіка Володимира Локотка, пише tabloid.pravda.com.ua.

"Я ще по закінченні школи знала, що на мене чекає особлива доля. Батьки вірили і хвалили. В університет вступила з чудовим результатом. Мені пощастило, що я ще в дитинстві визначилася, ким хочу стати. І мною не кидало. Робила обдумані кроки до мрії. Але зовнішність моя була жахлива. Кривенькі зуби (довелося брекети носити), товстенька, як кльоцок, волосся довге й посічене... Треба було над собою попрацювати", - зізналася Фреймут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Ольги Фреймут розповіла, через що сперечається з матір'ю

А тепер, коли Оля стала стрункою білявкою з рівними зубами, вона навчає інших дівчат, як бути леді. А ще - як будувати кар'єру.

Українська телеведуча Ольга Фреймут дебютувала в дитячій літературі. Написала казку-алегорію під назвою "Кажан Жан". Книга вийшла друком у видавництві Фреймут "Snowdrop".

Зараз ви читаєте новину «"Товстенька, як кльоцок" - Ольга Фреймут розповіла, якою була 16 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути