четвер, 01 грудня 2016 15:08

Леся Нікітюк повністю оголилась для XXL
10

Фото: XXL

Телеведуча Леся Нікітюк, відома за проектом "Орел і решка" оголилась для нового немеру XXL.На обкладинці зірка позує топлес з піджаком на одне плече.

"Вогонь: оголена Леся Нікітюк на обкладинці журналу XXL! Один з головних сюрпризів новорічного номера журналу XXL - це обкладинка для якої оголилася чарівна ведуча шоу "Орел і решка", а також "Навколо М" - Леся Никитюк. До сих пір вона жодного разу на позувала для чоловічого глянцю - і вже тим більше в такому відвертому образі. Можна сказати, що це її дебют, і нам приємно, що він відбувся на сторінках нашого журналу. Готуючи передноворічний номер, ми всі були в передчутті свята. Хочемо, щоб це почуття передалося і вам. Тим більше що цей випуск просякнутий радістю, веселощами і чудовими відкриттями", - пишуть на сторнці XXL в Інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2000 москітів покусали сідниці Лесі Нікітюк

Раніше у схожому образі і тому ж виданні позували співачки Даша Астаф'єва та Оля Полякова, яка обурилась тим, що їхні обкладинки тотожні.

"Ну як не соромно ...., а своє придумати? Це ж калька моєї обкладинки(((", - коментує Полякова.

Даша Астаф'єва поділилась фотографіями зі своєї фотосесії на власній сторінці у соціальній мережі.

"Дивлюся на одну свою знайому ... і ранок стає добрішим. Спасибі величезне супер команді", - коментує свій знімок співачка.

До речі, раніше з'явився номер французького Mаdame Figaro, на обкладинці якого красується модель Ірина Шейк у схожому образі.

Фотографував Шейк Ніко Бустос, а макіяж робили візажисти L'Oreal.

Зараз ви читаєте новину «Леся Нікітюк повністю оголилась для XXL». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути