Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 09:23

Леді Гага за рік заробила $90 млн

Леді Гага зайняла перший рядок у рейтингу співачок з найвищими доходами, який у середу, 14 грудня, опублікував журнал Forbes. За підрахунками видання, концерти і продаж альбомів принесли Леді Газі в 2011 році 90 мільйонів доларів.

На другому місці в списку Forbes розмістилася кантрі-виконавиця Тейлор Свіфт, яка заробила 45 мільйонів доларів на продажі альбомів та іменної парфумерії. Кеті Перрі з доходом в 44 мільйони доларів за рік стала третьою.

Бейонсе, яка пішла в декретну відпустку, заробила в 2011 році лише 35 мільйонів доларів і зайняла четверту сходинку. Замикає п'ятірку співачок з найвищими доходами Ріанна, яка розбагатіла на 29 мільйонів доларів, у тому числі завдяки співпраці з великою косметичною компанією.

Рейтинг Forbes складений на основі даних з продажу альбомів, квитків на концерти, а також інформації, отриманої від юристів, продюсерів та організаторів концертів. Доходи співачок наведені до виплати податків.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Малюнок голої Леді Гаги хочуть продати за $5 тисяч

Британській сенсації Адель вдалося пробитися в першу "десятку" з показником 18 млн доларів. Хоча інший журнал Billbord днями проголосив 23-річну англійку кращою виконавицею, автором кращих альбому та пісні поточного року.

Адель поступилася вже не такій популярній, як колись, канадці Селін Діон, яка заробила 19 млн доларів в основному завдяки досить рентабельним концертам в Лас-Вегасі (штат Невада).

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага за рік заробила $90 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути