середа, 14 грудня 2011 18:32

Леді Гага у дитинстві чула, як батьки займаються сексом

Леді Гага у дитинстві чула, як батьки займаються сексом

Популярну виконавицю Леді Гагу недарма називають королевою епатажу. Проте ніхто не знає, внаслідок яких саме обставин поведінка артистки стала такою зухвалою. Дівчина вирішила підняти завісу таємниці.

Відома співачка зізналася, що причина її епатажності - у відсутності дверей в будинку її батьків. Вони жили в престижному районі Мангеттена - Верхній Вест Енд. Маленька Леді Гага, в ту пору Стефані Джерманотта, ділила кімнату з сестрою Наталі.

"Кімнати, в яких спали мої батьки і ми з сестрою, перебували на верхньому поверсі. Дверей в кімнатах у нас не було. Батьки чули все, про що говорили ми з Наталі. І навпаки", - заявила поп-виконавиця.

Само собою зрозуміло, що дівчатка чули навіть те, що їм ще не слід було чути.

Навіть навчання у престижній католицькій школі не змогло вплинути на Леді Гагу. Дівчина продовжує розбурхувати уяву своїми оригінальними вбраннями і словами. Так, наприклад, нещодавно артистка порівняла себе з незабутньою принцесою Діаною. Вона вважає, що є втіленням загиблої монаршої особи. Її так само переслідують папараці, вона так само постійно зазнає пильної і часом нездорової уваги, що, як вважає Леді Гага, може закінчитися досить сумно.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Малюнок голої Леді Гаги хочуть продати за $5 тисяч

Співачка зізналася, що це дуже страшні думки, яких вона боїться. А ще, днями виступаючи в Madison Square Garden, Леді Гага порівняла різдвяну пісню Бінга Кросбі "Біле Різдво" з "поганим оргазмом", бо "тільки входиш у смак, а уже все закінчилося".

До слова, Леді Гага зізналася, що дотепер живе в рідному домі: "У мене немає свого будинку. Я мешкаю у друзів і моїх батьків".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага у дитинстві чула, як батьки займаються сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути