Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 09:05

Малюнок голої Леді Гаги хочуть продати за $5 тисяч

 

Малюнок, що зображує оголену Леді Гагу, буде проданий на онлайн-аукціоні eBay, повідомляє Gigwise. Малюнок олівцем був зроблений американським естрадним і джазовим співаком Тоні Беннеттом, який нещодавно записувався з Леді Гагою і брав участь у спільній фотосесії зі співачкою.

Тоні Беннетт намалював Леді Гагу під час зйомок для журналу Vanity Fair. Фотосесією керувала Енні Лейбовіц, знаменитий американський фотограф, яка спеціалізується на роботі зі знаменитостями. Зі знімками Леді Гаги і Тоні Беннетта можна буде ознайомитися в номері Vanity Fair за січень 2012 року.

Нещодавно Леді Гага розповіла про зйомки з Беннеттом і про те, що він вирішив намалювати її голою. За словами виконавиці, вона відчувала себе трохи ніяково, позуючи співакові. "Я думала: 'Це ж Тоні Беннетт, чому я гола?'", - розповіла поп-зірка.

Лот був розміщений на eBay 12 грудня. Торги завершаться 19 грудня. Стартова ціна портрета Леді Гаги становить п'ять тисяч доларів. На момент написання замітки ставок зроблено не було.

Всі кошти, виручені від продажу малюнка, будуть передані на благодійні цілі - гроші переведуть на рахунки організацій, створених Леді Гагою і Беннеттом (Born This Way Foundation і Exploring The Arts).

Останній на сьогоднішній день альбом Тоні Беннетта - "Duets II" - вийшов у вересні 2011 року. До платівки були включені пісні, записані артистом спільно з його колегами. У роботі над диском взяли участь Леді Гага, Емі Вайнхаус, Шеріл Кроу, Арета Франклін, Кері Андервуд та інші.

Живопис є давнім захопленням Беннетта. Він підписує свої роботи повним ім'ям - Ентоні Бенедетто.

Зараз ви читаєте новину «Малюнок голої Леді Гаги хочуть продати за $5 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути