Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2012 15:04

Леді Гага кинула коханого заради кар'єри

Леді Гага кинула коханого заради кар'єри
Леді Гага і Тейлор Кінні Фото: judyhalone.com

Леді Гага вирішила розлучитися з актором Тейлором Кінні. За чутками, Леді вважає, що у неї просто немає часу для повноцінних відносин.

Зараз вона повністю зосереджується на кар'єрі. Нещодавно стартувало світове турне Born This Way Ball.

"Вона буде гастролювати майже рік. Це виснажлива робота в режимі нон-стоп, і Гага зрозуміла, що просто не може виступати та займатися особистим життям в один і той же час", - повідомило джерело з оточення 26-річної знаменитості Us Weekly.

Як відзначають таблоїди, в рамках нового турне Леді належить дати 110 концертів. До того ж, подейкують, що Гага вважає Тейлора занадто егоїстичним і навіть помітила у хлопця ознаки нарцисизму. За словами приятелів співачки, Кінні занадто високої думки про себе, хоча насправді є не більш ніж "типовим актором". Леді він приділяє не надто багато уваги, що трохи ображає дівчину.

Нагадаємо, Гага і актор серіалу "Щоденники вампіра" познайомилися в липні минулого року. Хлопець знявся у відео співачки на композицію "You and I". За сюжетом Тейлор зображував "об'єкт пристрасті" головної героїні. Через декілька місяців поповзли плітки про реальний романі пари. Нарешті в грудні вони відкрито з'явилися на одному з пляжів у штаті Каліфорнія. Зірка навіть заявила в одному з інтерв'ю: "Я не розказую про своє особисте життя, але можу сказати, що дуже щаслива".

Зараз ви читаєте новину «Леді Гага кинула коханого заради кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути